Elektriker

Elektriker

Till vårt uppdrag för Volvo i Lundby söker vi nu elektriker. Uppdraget innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter och organisationen består av omkring 30 medarbetare.

Som elektriker på Veolia arbetar du med förebyggande, avhjälpande och akut underhåll. Vardagen kommer att präglas av felsökning, förbättringsåtgärder, projekt och utvecklingsarbeten.

Kvalifikationer:
  • Utbildad elektriker
  • Erfarenhet från servicebranschen
  • Behärska svenska mycket väl i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Meriterande:
  • Gedigen erfarenhet inom elektriker-yrket är meriterande
  • Utbildning inom skylift och fallskydd är meriterande
Veolia erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige och Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan genom att klicka på Ansök nedan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta:
Driftchef Moustafa Ammar, tfn 070-173 18 94
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.