Drifttekniker Styr och regler

Drifttekniker Styr och regler

Drifttekniker Styr och regler

Veolia växer i Göteborg och nu söker vi en drifttekniker med kunskap inom styr och regler till vårt nya uppdrag! Vill du vara med på denna spännande resa, sök nu!

På Veolia arbetar du i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar. Rollen som Drifttekniker är mycket viktig för företagets framtida utveckling och innebär stor frihet under ansvar att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.

Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter. Organisationen kommer att bestå av omkring 30 medarbetare och vi är stationerade i vår kunds lokaler.

Vi söker dig som är driven och serviceinriktad och har god hand med kunder. Då detta är ett fritt och självständigt arbete ställer det krav på dig att vara ansvarstagande och flexibel.
Vi erbjuder ett varierat arbete där du kommer ingå i vårt engagerade team. Dina insatser kommer att vara en viktig del i vår verksamhet och vi söker dig med stort engagemang och affärsmässighet då du kommer arbeta i nära kontakt med våra kunder.


Kvalifikationer:

  • Teknisk gymnasiekompetens
  • Eftergymnasial utbildning inom fastighetsdrift
  • Några års arbetslivserfarenhet inom industri eller fastigheter
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • B-körkort är ett krav
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:

Recuritment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.