Arbetsledare

Arbetsledare

Veolia växer i Göteborg och nu söker vi arbetsledare till vårt nya uppdrag! Vill du vara med på denna spännande resa, sök nu!

På Veolia arbetar du i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar. Rollen som arbetsledare är mycket viktig för företagets framtida utveckling och innebär stor frihet under ansvar att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.

Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter. Organisationen kommer att bestå av omkring 30 medarbetare och vi är stationerade i vår kunds lokaler.

Som arbetsledare har du en central roll i organisationen med stor möjlighet att påverka. Du ansvarar för den dagliga arbetsledningen av ett teknikerteam som i huvudsak fokuserar på tillsyn, skötsel, felavhjälpande underhåll och mindre projekt. Du har personalansvar som bland annat innefattar löne- och medarbetarsamtal. Du ansvarar även för administrativa arbetsuppgifter så som:
 • Arbetsorderuppföljning
 • Tidsattestering och uppföljning av utförda arbeten
 • Verksamhetsplanering
 • Utveckling av uppdragsavtal
Kvalifikationer
 • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande
 • Några års erfarenhet från fastighetsbranschen, från drift-, förvaltning eller installationssidan, gärna inom ventilation och/eller styr och regler
 • Erfarenhet från personalledning och verksamhetsstyrning
 • Behärska svenska väl i både tal och skrift
 • God dator- och systemvana, främst inom Office-paketet
 • B-körkort är ett krav
 • Erfarenhet från underhållssystemet V3i är meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du är kundorienterad med ett utpräglat servicetänk. Du är en trygg ledare som är tydlig i din kommunikation. Du är lyhörd, en riktig ”doer” som hittar nya lösningar och gillar att arbeta med teknik i en stimulerande entreprenörsvärld.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande intervjuer och urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten kontakta:
Recruitment Manager Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.