Projektledare

Är du en driven projektledare med bakgrund inom bygg eller som konsult inom VVS? Vill du få ett tydligt ansvar och vara med och påverka frågor i den dagliga verksamheten och hur vi som företag utvecklas på långsikt? Då har vi ett spännande jobb till dig!

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett företag där du kommer att utvecklas rent tekniskt och i utförandet där vi t ex arbetar med samverkansentreprenader. Du får ett tydligt eget ansvar för både kunder och projekt. Vi har de senaste åren satsat hårt på att arbeta mer i det tidiga skedet och kan hjälpa våra kunder att ta fram all teknisk dokumentation som krävs med vår egen teknikavdelning som stöd.

Arbetsuppgifter

Som projektledare ingår du i företagets ledningsgrupp. Du arbetar dagligen i ett team tillsammans med andra projektledare, montageledare och tekniker. Till din hjälp i ditt dagliga arbete finns kalkyl- & projekteringsstöd. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att:
 • medverka till försäljning ochmarknadsföring av bolagets tjänster och produkter
 • medverka i offert- & anbudsprocesser
 • ansvara för egna affärer, ekonomi, resultat, inköp och budget
 • leda och driva projekt inomventilationsentreprenader
 • medverka vid byggmöten och kommunicera tidplaner och prioriteringar till montageledning
 • ansvara för kvalitet och goda kundrelationer med våra kunder före, under samt efter utförda projekt
Beroende av din bakgrund och intresse kan vi erbjuda en roll som lägger mer fokus på det tidiga skedet med tekniska frågor och/eller i utförandet.

Din
profil


För att du skall lyckas i rollen är du en driven, utvecklingsorienterad, strukturerad och kommunikativ projektledare. Med goda erfarenheter och bakgrund inom:
 • projektering/projekteringsledning för VVS, ventilation eller projektledning inom bygg eller installation.
 • entreprenadprojekt för bygg- ellerinstallationsverksamhet
 • entreprenadjuridik AB/ABT och LOU
 • ekonomi/projektekonomi
 • IT framförallt Office
Meriterande:
 • konsult bakgrund inom VVS
 • försäljning av entreprenader
 • erfarenhet av ventilationsverksamhet
 • kunskap och intresse av miljö & energi
Du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom yrket, behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar körkort B.

Kontakt

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Stefan Andersson, VD, 0768-348401 eller Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB, 0733-336080.

Ansökan

Vänligen skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ventilationsgruppen
Andersson & Andersson AB startades 1988 och ägs och drivs idag av Martin Andersson.
Idag är vi 25 anställda och omsatte 2017 ca 108Mkr och ingår i VGH koncernen med huvudkontor i Göteborg. Ventilationsgruppen är ett komplett ventilationsföretag där vi erbjuder kunderna en helhet. Vi har gedigen erfarenhet med egen personal i alla delar som är väsentliga för produktionen och vårt varumärke är känt för att erbjuda både hög kvalitet och effektivt genomförande.


Sökord: projektledare, projektledning, bygg, ledning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.