Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Är du sugen på nya utmaningar som redovisningsekonom?
Är du beredd på att komma vidare i din egen karriär?
Då är vi intresserade av dig!

Vi söker först och främst dig som vill arbeta på den lite mindre men familjära byrån och har erfarenhet från redovisningsbyrå eller liknande. Om du inte har erfarenhet från redovisningsbyrå, men känner att du är rätt person för tjänsten utifrån din utbildning eller erfarenhet, så är även du välkommen att söka.

Beskrivning

Saxomatso söker en redovisningsekonom. Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder med deras redovisning. Du kommer att arbeta med våra kunders ekonomiska delar som helhetslösningar. Arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, avstämningar, lönearbete samt upprätta bokslut, årsredovisningar, deklarationer och rådgivning.

Tjänsten är heltid.

Om arbetsgivaren

Saxomatso är den lilla men personliga redovisningsbyrån med ett familjärt team om 3 personer. Vi erbjuder våra ca 600 kunder tjänster inom löpande redovisning, avstämningar, lönearbete, upprättande av bokslut, årsredovisningar och deklarationer samt rådgivning.

Vi arbetar i nära relation med våra kunder och vårt fokus ligger i att vara en rådgivande redovisningsekonom.

I denna rekrytering samarbetar Saxomatso med Venditor Group.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta samt skicka din ansökan till ansvarig rekryterare: Viktor Lundgren via info@venditorgroup.se telefon 0725-02 22 25
Mer info
Kontaktperson Viktor Lundgren
Telefon 0725-02 22 25
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 dec 2019 (32 dagar kvar)