Utvecklingsmöjligheter yrkeslärare inom svets och CNC

Utvecklingsmöjligheter yrkeslärare inom svets och CNC

Om företaget

Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo, som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen även av MoA Lärcentrum och Cuben utbildningar, och finns på flera orter i landet.

Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering och bemanning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har de siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning.
Kort och gott - de erbjuder dig en viktig roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas och du ges otaliga möjligheter till yrkesutveckling!

Dina arbetsuppgifter

Som yrkeslärare på Veldi Kompetens ansvarar du för hela undervisningen inom ditt ämne tillsammans med dina kollegor. Du planerar, förbereder och genomför lektioner i enlighet med de anvisningar och gällande regelverk som finns inom Skolverkets kursplaner, samt interna riktlinjer och policys. Veldi jobbar med digitala utbildningsplattformar.

Undervisningen innefattar både teoretiska och praktiska moment och du bör vara kompetent inom båda dessa delar. Du kommer ingå i en personalstyrka som arbetar tätt ihop så förmågan att samarbeta, såväl med övriga industrilärare, svensklärare som med administratör och verksamhetschef värdesätts högt.

Veldi Kompetens befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du ges stora möjligheter att bidra med just din erfarenhet och person!

Din profil

De här båda yrkeslärartjänsterna passar dig som vill bli delaktig i ett innovativt och framgångsrikt utbildningsföretag där vidareutveckling inom yrket och karriärmöjligheter erbjuds. Går du i tankarna att flytta finns möjlighet till ekonomiskt stöd.

Svetslärare
Kompetenser och erfarenheter:
  • Lärarlegitimation (krav)
  • Yrkesutbildning/lärarbehörighet eller motsvarande pedagogisk erfarenhet
  • Kompetens inom metoderna MMA, MIG/MAG och TIG
CNC-lärare
Kompetenser och erfarenheter:
  • Lärarlegitimation (krav)
  • Yrkesutbildning/lärarbehörighet eller motsvarande pedagogisk erfarenhet
  • Kompetens inom datorstyrd produktion
Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Liselott Kågström
Email Mejla Liselott Kågström
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.
Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpeople.se/skolbemanningochrekrytering