Projektchef/kalkylator

Projektchef/kalkylator

Veidekke Grundläggning AB söker nu fler fantastiska medarbetare. Vi behöver komplettera vår team i Sydväst med en driven projektchef/kalkylerare. Tveka inte att söka om du vill vara med och bygga framtiden med oss!

Arbetsuppgifter

Som projektchef i Veidekke Grundläggning är du med i ett tidigt skede och planerar och bereder ditt projekt. Du upprättar en produktionsbudget och tidplanerar arbetet i samarbete med dina medarbetare på projektet. Att du involverar dina medarbetare och arbetar i samverkan med kund är för oss en självklarhet. Du sköter den dagliga kontakten med kunden och har hela ansvaret för att produktionen arbetar enligt plan. Tjänsten innefattar även kalkylering, så du kommer vara med och beräkna material- och arbetskostnader med utgångspunkt från förfrågningsunderlaget. Arbetet innebär även att utföra tidsplanering och ta fram underlag för riskinventering, och du är en viktig del i anbudsarbetet. Grundläggning Sydväst sträcker sig över ett större geografiskt område vilket innebär att resor och övernattningar på annan ort förekommer.

Kvalifikationer
Som projektchef kommer du att leda och ansvara för produktionen i projekt. Arbetet ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ordning & reda. Du har mångårig erfarenhet i rollen som projektchef eller platschef där du tagit ansvar för kvalitet, ekonomi, planering och medarbetare i projekten. Tidigare arbete med kalkylering och projektledning inom anläggning är meriterande. Att arbeta säker är en prioritet hos Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö och prioriterar alltid din samt dina medarbetares säkerhet och hälsa. B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid är att du är en prestigelös lagspelare som gillar att bygga team. Att du är noggrann och kan samordna verksamheten är andra viktiga faktorer. För att skapa framgångsrika projekt behövs det engagerade medarbetare, som vill och vågar tänka annorlunda, och vi ser att du i din roll bidrar till engagemanget. Du som söker den här tjänsten tycker om utmaningar, och att få möjligheten att jobba i olika projekt runtom i sydvästra Sverige känns för dig spännande och utvecklande.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019).