Sales Coordinator till Swedish Exergy AB i Göteborg

Sales Coordinator till Swedish Exergy AB i Göteborg

För Swedish Exergy AB söker vi nu en resultat- och serviceorienterad Sales Coordinator som ska vara med och utveckla företagets kunderbjudande samt effektivisera och förvalta företagets säljprocesser tillsammans med företagets ledning och övriga medarbetare. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse. Du blir placerad på företagets kontor som ligger vid vackra Rambergsparken på Hisingen i Göteborg.

Huvudsakliga ansvarsområden som Sales Coordinator:
Som Sales Coordinator kommer du samarbeta nära Sälj- och Marknadschefen samt VDmed att utveckla och förvalta företagets försäljning och marknadsföring, med fokus på försäljning. Tjänsten är bred och innehåller allt ifrån att medverka på internationella mässor till att administrera företagets kundregister. Rätt person kommer få möjlighet att utveckla sin roll och sina ansvarsområden. Bland dina arbetsuppgifter från start kan nämnas:
 • Kundkontakt med både nya och befintliga kunder gällande uppföljning av leads, offerter och pågående kund- serviceärenden genom telefon och mailkorrespondens.
 • Supportera ingenjörerna i försäljningsarbetet med prospektering, kund- och marknadsinformation, mässbokningar, samt delta på mässor.
 • Boka in möten med prospekt och kunder till företagets säljare.
 • Kontakt med företagets agenter, månadsrapportering samt analys och sammanställning av marknadsinformation, försäljningsstatistik, m m
 • Uppdatera innehållet på företagets webbplattform (WordPress) och på övriga digitala marknadsföringskanaler samt i tryckt media.
 • Distribuera marknadsmaterial om Swedish Exergys produkter och tjänster till både prospekt och befintliga kunder.
 • Lägga in och uppdatera leads/kontakter i systemet VTIGER (som du lär dig på plats).
Vem är du?
 • Du är en proaktiv, orädd och resultatinriktad person som gärna delar med dig av din erfarenhet och kunskap inom försäljning, kundvård och till viss del även marknadsföring.
 • Du har ett genuint kundfokus och älskar att hjälpa dina kollegor att lyckas i sitt försäljningsarbete.
 • Du har ett tekniskt intresse och som person är du noggrann, strukturerad och ihärdig.
 • Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och framför allt på engelska.
 • Du är självgående och trivs med att arbeta självständigt, men tycker också om att arbeta i team, där det gemensamma resultatet är viktigast.
Dina kvalifikationer:
 • Du har arbetat på en liknande position i några år och har en relevant utbildningsbakgrund inom försäljning eller liknande.
 • Har du erfarenhet av teknisk försäljning inom liknande område och på ett mindre entreprenörsdrivet tillväxtföretag är det meriterande.
 • Du ska kunna kommunicera obehindrat i både tal och skrift på svenska och engelska då flertalet av företagets kunder är internationella. Kan du även andra språk som tyska och/eller spanska är det också meriterande.
 • Du bör ha god vana av att arbeta i Office 365, meriterande om du även har kunskaper i wordpress.
 • I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.
Om Swedish Exergy AB:
Swedish Exergy AB är ett energiteknikföretag som erbjuder sina nationella och internationella kunder kompletta tekniklösningar, nyckelfärdiga leveranser, design och konsulttjänster för industriella torkanläggningar. Exergy Superheated Steam Drying-tekniken uppfanns vid Chalmers Universitet i Göteborg i slutet av 1970-talet av Claes Münter, exergiteknologier är idealiska för hållbar utveckling genom att maximera användbara delen av energin och minimera förluster. Företaget ingår i Exergy-gruppen vilket innebär att delar av verksamheten finns i Indien. Swedish Exergy AB är i en tillväxtfas och antalet anställda är idag är 7 personer i Sverige. Gå in på www.swedishexergy.com för mer information om företaget och de olika teknologierna man erbjuder sina kunder!

Vad kan Swedish Exergy erbjuda dig?
Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära vd, och marknad- och försäljningschefen. Rätt person får stor möjlighet att utvecklas i sin funktion. Du får marknadsmässiga lönevillkor och förmåner enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Snabbfakta:
Företag: Swedish Exergy AB
Tjänst: Sales Coordinator
Tillträde: Omgående eller efter överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Sista ansökningsdag: 2019-11-30

Ansökan:
Vi arbetar med löpande urval så ansök omgående! Ansökan sker endast genom www.vegahr.se. Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Ann-Charlotte Bjurbäck på Vega HR AB, telefon 0737-77 18 69. Det går också bra att maila eventuell frågor till anncharlotte.bjurback@vegahr.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR.
Mer info
Kontaktperson Ann-Charlotte Bjurbäck
Telefon 0737771869
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vegahr.se
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt, snabbt
Har dessa egenskaper stor betydelse för dig när du väljer rekryteringspartner?
Vi på Vega HR AB hjälper framgångsrikt våra kunder inom privat näringsliv och offentlig verksamhet med att rekrytera eller hyra ut rätt chef, specialist och medarbetare.

Besök vår hemsida www.vegahr.se för mer information om oss och vårt erbjudande. Du kan också kontakta Anette Norling på 0706-286660 eller via mail: anette.norling@vegahr.se

Välkommen!