Ledande Ingenjör inom El, Instrument och Telecom (EIT) till Emtunga Solutions i Göteborg

Ledande Ingenjör inom El, Instrument och Telecom (EIT) till Emtunga Solutions i Göteborg

För vår uppdragsgivare Emtunga Solutions AB, en världsledande leverantör av avancerade stålmoduler till olje-, gas- och life science-industrin, söker vi en driven och prestigelös ledande ingenjör inom El, Instrument och Telecom (EIT). Du erbjuds ett ansvarsfullt, roligt och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du blir placerad på företagets kontor i Göteborg, alternativt Vara och arbetsuppgifterna kan medföra en del resande till olika projektarbetsplatser i Västra Sverige. Tjänsten är tillsvidare på heltid och tillträde kan ske omgående eller efter överenskommelse.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som ledande ingenjör - EIT:
I företagets olika projekt, som kan sträcka sig från 6 månader upp till 2-3 år, har företaget arbetat fram en effektiv projektprocess där konstruktion, materialinköp och tillverkning av moduler sker parallellt för att spara tid. Som ledande ingenjör är du övergripande ansvarig för planering, koordinering och resursplanering och projektledning för mindre och större tilldelade projekt inom disciplinen EIT. Du blir placerad under avdelningen Engineering och rapporterar till din gruppchef. I projekten kommer du samarbeta nära med olika medarbetare med olika kompetenser och rollen innehåller i huvudsak följande ansvar och arbetsuppgifter:
  • Projektlednings- och koordineringsansvar för tilldelade resurser i tilldelade projekt inom EIT-disciplinen
  • Ansvar för att kontrakt och funktionskrav uppfylls inom delprojektet, EIT
  • Du arbetsleder, entusiasmerar och inspirerar projektmedarbetarna, såväl anställda och konsulter, inom ramen för projekten.
  • Medverka i utvecklingen av arbetsprocesser, rutiner, system och standarder
  • Supportera försäljningsarbete vid behov
  • Delta i produktutvecklingsprojekt
Dina egenskaper:
Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och leda ett effektivt ingenjörsarbete.
Du är en strukturerad och ordningsam doer som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du nyfiken och kreativ och håller dig löpande uppdaterad om det senaste inom EIT. Därför har du lätt för att skapa dig en helhetsbild av vad som kan förbättras och effektiviseras i företagets processer och system, även om du inte har den direkta kunskapen själv. Dina projektledaregenskaper är goda och du kan samarbeta med alla typer av kompetenser på olika nivåer för att leverera rätt och i tid. Du kan hålla budget och du prioriterar alltid rätt för att komma i mål med kvalitet. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.

Dina kvalifikationer:
Du bör ha en relevant utbildning på högskolenivå och djupgående kunskaper inom El, instrument och/ eller telecom.
Du har arbetat i några år inom liknande befattningar som projektledare och ingenjör, där systemdesign, upprättande av el-schema och beräkningsarbete har ingått i ditt ansvar och som du kan styrka med goda referenser. Har du kännedom och kanske erfarenhet av program och system i tillverkningsindustrin såsom Revit Magi CAD, Pro Arc är det meriterande. Du ska kunna uttrycka dig i skrift och tal på engelska samt ha goda kunskaper i Microsoft Office-program.

Vad kan Emtunga Solutions AB erbjuda dig?
Företaget är en modern och attraktiv arbetsgivare som erbjuder goda villkor för sina medarbetare. Du erbjuds ett utvecklande självständigt arbete med stort eget ansvar och möjlighet till intern karriär. Du kommer till en inkluderande arbetsplats där lösningsorienterande samarbete prioriteras. Lön och övriga villkor är marknadsmässiga och tjänsten en tillsvidareanställning och kan tillträdas omgående. Du blir placerad på Emtunga Solution AB:s kontor i Göteborg eller Vara och det ingår resor i tjänsten.

Om Emtunga Solutions AB
Emtunga Solutions AB är en världsledande leverantör av avancerade stålmodulbyggnader för olja-, gas-, offshore- och life science-industrin. I Sverige finns Emtunga Solutions AB i Vara och Göteborg. Företaget omsätter ca 300 mkr och har ca 50 anställda. Mer information om Emtunga Solutions AB finner du på www.emtunga.com
Mer info
Kontaktperson Anette Norling
Telefon 0706286660
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vegahr.se
Sista ansökningsdag 26 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt.
Har dessa egenskaper stor betydelse för dig när du väljer rekryteringspartner?
Vi på Vega HR AB hjälper framgångsrikt våra kunder inom privat näringsliv och offentlig verksamhet med att rekrytera eller hyra ut rätt chef, specialist och medarbetare.

Besök vår hemsida www.vegahr.se för mer information om oss och vårt erbjudande. Du kan också kontakta Anette Norling på 0706-286660 eller via mail: anette.norling@vegahr.se

Välkommen!