Kundkoordinator för Sverige & Norge till Pmflex Group i Göteborg

Kundkoordinator för Sverige & Norge till Pmflex Group i Göteborg

Är du en proaktiv, orädd och kundfokuserad person som vill göra skillnad på ett företag som vill leda affärsutvecklingen i sin bransch? Vill du vara med och driva kundresan mot nya höjder och utveckla företagets kommunikation och försäljning på marknaden. Vill du arbeta i ett företag där du antar utmaningar och får växa i en allt mer digitaliserad värld?

Följ med Pmflex Group på deras fortsatta expansion!
För Pmflex Group söker vi nu en positiv, energirik och kundfokuserad koordinator som ska supportera företagets norska och svenska kunder samt bidra till att utveckla kommunikationen och försäljningen tillsammans med företagets lokala säljare. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning och utgår från företagets trevliga huvudkontor i Göteborg på Lilla Bommen 1. Tjänsten kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.

Huvudsakliga ansvarsområden som kundkoordinator:
I rollen som kundkoordinator på Pmflex Group får du arbeta med en rad olika arbetsuppgifter. Bland dessa kan nämnas:
 • Arbeta med order- och försäljningsadministration i affärssystemet GARP och hjälper kunderna med produktinformation.
 • Hantera löpande inköp och lageroptimering.
 • Löpande kundkontakt per telefon/mail och genom digital kundservice.
 • Medverka i företagets marknads- och försäljningsaktiviteter på marknaden både från kontoret, i den digitala plattformen och på evenemang/kundträffar.
 • Översätta och skriva texter på företagets digitala medieplattform såsom på webben, inlägg i sociala medier, nyhetsbrev, utskick och löpande produkt- och affärsinformation.
 • Administrera och vidareutveckla processer i vårt CRM systemet Salesforce
 • Supportera säljarna i deras löpande affärer och kundkontakter samt hjälpa till med försäljningsstatistik samt kund- och marknadsinformation.
 • Bistå i administrationen och förberedelser kring kundarrangemang, events, mässor, resor, hotellbokningar, inköp m m tillsammans med marknadsvarig.
Vem är du?
 • Du är en proaktiv, orädd och en oerhört kundorienterad person som älskar att stötta andra och hjälpa dina kunder.
 • Du är noggrann och strukturerad samtidigt som du gillar ett högt tempo.
 • Du är naturligt nyfiken och tycker om att ha mycket kundkontakt samt att du enkelt kan uttrycka dig i tal och skrift på norska.
 • Du har ett genuint intresse för kundservice och försäljning och älskar utmaningen i att lösa problem och leverera i tid med kvalitet.
 • Du tycker om att arbeta i team, där det gemensamma resultatet är viktigast.
 • Du vill utvecklas, lära dig nya saker och är inte rädd att följa med utvecklingen.
Dina kvalifikationer:
Du kanske arbetar på en liknande position idag och har en utbildningsbakgrund inom försäljning, kundservice och digital marknadsföring? Du bör ha vana att arbeta och kommunicera i digitala verktyg. Din datavana är god såväl som dina kunskaper i Office-paketet. Har du arbetat i CRM-verktyget Salesforce och i affärssystemet GARP så är det meriterande. Du är flytande i både det svenska och norska språket, såväl muntligen som i skrift och du behärskar engelska väl. I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer.

Om Pmflex Group:
Pmflex grundades redan 1907 och är idag en av de ledande tillverkarna av elinstallationsmaterial. På den nordiska marknaden har företaget varit verksamt sedan 1992 där man varit en del i att effektivisera arbetet för elinstallatörer. Företaget är mycket framgångsrikt och arbetar nära marknaden. Man är alltid lyhörda för åsikter om deras produkter och man lägger betydande resurser på att vara i framkant inom den digitala affärsutvecklingen. Affärsidén bygger på att tillverka produkter som skall underlätta installatörens vardag genom kostnadseffektiva, tidsbesparande och funktionella lösningar. Man har dessutom ett starkt engagemang för miljön och det avspeglar företagets vardag. Pmflex Group har säljbolag på respektive marknad och omsätter ca 440 miljoner kr. Mer information om Pmflex finner du på www.pmflex.se

Vad kan Pmflex Group erbjuda dig?
Pmflex Group är ett framgångsrikt tillväxtföretag och marknadsledande leverantör till byggbranschen. Företaget erbjuder dig en spännande roll i en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du samarbetar nära med övriga medarbetar på kontoret. Rätt person får stor möjlighet att utvecklas i sin funktion. Du får marknadsmässiga lönevillkor och förmåner enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och kan tillträdas omgående eller efter överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Anette Norling
Telefon 0706286660
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vegahr.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Professionella, jordnära, trevliga och duktiga på att hitta rätt!
Har dessa egenskaper stor betydelse för dig när du väljer rekryteringspartner?
Vi på Vega HR AB hjälper framgångsrikt våra kunder inom privat näringsliv och offentlig verksamhet med att rekrytera eller hyra ut rätt chef, specialist och medarbetare.

Besök vår hemsida www.vegahr.se för mer information om oss och vårt erbjudande. Du kan också kontakta Anette Norling på 0706-286660 eller via mail: anette.norling@vegahr.se

Välkommen!