Säljare - Gröna Tak till Veg Tech AB, Göteborg

Säljare - Gröna Tak till Veg Tech AB, Göteborg

VÄX MED VEG TECH!

Har du ett intresse för växter & natur och vill arbeta med miljövänliga lösningar för grönare städer? Vi på Veg Tech hjälper våra kunder att skapa grönare, vackrare och mer naturliga omgivningar och söker:

Teknisk säljare - Gröna tak
Göteborg


Vad lockade dig att börja arbeta på Veg Tech?

- Det spännande företagskonceptet med gröna lösningar och att få jobba med något som känns viktigt, miljövänligt och bra.

Hur skulle du beskriva atmosfären?

- Lätt att skämta och skratta mellan kollegor. Lätt att be om hjälp och få den när det behövs. Många trevliga kundkontakter och positivt bemötande av våra produkter.

Shanti Wittmar, Teknisk säljare på Veg Tech.Vi erbjuder dig

Ett arbete där du ansvarar för att erbjuda kunderna marknadens ledande produkter och unika lösningar inom området gröna tak och fasader för grönare städer.

Du kommer att bearbeta nya kunder, men även vårda en god relation med befintliga kunder. Vi arbetar med både mindre och större kunder vilket kommer att innebära många spännande möten. Våra kunder är främst bygg- och takentreprenörer, konsulter, arkitekter, fastighetsbolag, stat och kommun.

Vi tror att du som söker:
  • har dokumenterad erfarenhet av försäljning, gärna inom byggsektorn.
  • har ett engagemang att förstå kundens behov och utifrån det erbjuda den bästa lösningen.
  • är målinriktad, lösningsorienterad och tycker om att anta nya utmaningar.
  • har erfarenhet av byggprocesser. Projektledning är meriterande.
  • behärskar engelska, i tal och skrift.
  • kan ritningsläsning, enklare kalkylering, har god datorvana och att arbeta i MS Office.
  • har B-körkort.
Du kommer att självständigt driva försäljningen till nya höjder i regionen Väst. Arbetet kan innebära att vara på resande fot 2-3 dagar i veckan. Placering blir på vårt kontor i Göteborg.

För rätt person finns det möjligheter till utveckling och ett riktigt roligt arbete!

Kontakt

Vi samarbetar med Intenso Teknikrekrytering. För frågor kontakta rekryteringskonsult Nicole Diener på 0735-258686. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Veg Tech AB är en ledande leverantör av vegetationsteknik med ca 120 Mkr i omsättning och 45 hängivna medarbetare, med huvudkontor i Vislanda och säljkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Oslo och Köpenhamn. Det går bra för oss och vi satsar nu ordentligt på att ta nästa steg i vår utveckling. Sedan 2018 ingår vi i Nordic Waterproofing som är noterat på Stockholmsbörsen. Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? www.vegtech.se

Sökord: säljare, föräljare, försäljning, account manager, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, landskap, park, natur, landskapsarkitekt, arkitekt, byggsäljare, taksäljare
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (75 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.