Servicetekniker vattenautomater

Servicetekniker vattenautomater

Vattentornet Aqua Concilio AB grundades i Göteborg 1996 och har sedan dess levererat tusentals vattenautomater till företag och restauranger i hela Sverige. Vi utvecklar all vår utrustning tillsammans med de främsta vattenproducenterna i Europa. Företaget är under en tillväxtfas tillsammans med sitt systerbolag Waterconcept AB och det ställer ytterligare krav på ökad närvaro på marknaden med motiverade och serviceinriktade tekniker.

Om tjänsten:

Som servicetekniker blir du en viktig del i teamet som arbetar med installationer och funktions-/hygiensservice hos våra kunder i västra Sverige.

I rollen som servicetekniker ingår att installera vattenlösningar för filtrering, kylning och kolsyresättning av kranvatten hos våra kunder på kontor, samt HoReCa-marknaden. Arbetet består även av fast periodservice och akuta uppdrag. Allt detta sker inom kontorstid 07:00-16:00. I vår verkstad reperaras och renoveras utrustning, detta kommer även vara en del av arbetsuppgifterna.

Placering:

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med placering på huvudkontoret i Västra Frölunda.

Kvalifikationer:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är meriterande om du har jobbat som installatör/servicetekniker gällande vatten/kaffe/öl/läsk. Du måste ha minst B-körkort för att kunna ta dig till våra kunder.

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara självgående och noggrann, strukturerad, stresstålig samt ha en god administrativ förmåga. Du är extremt serviceinriktad och gillar att ha mycket kontakt med kunder.

Vi erbjuder:

Vattentornet är inne i en spännande utvecklingsfas och samtliga medarbetare betydelsefulla för att vi skall nå våra mål och driva verksamheten framåt. För oss är delaktighet och personlig utveckling lika viktigt som en positiv och rolig arbetsmiljö.

Kontakt:

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Är du intresserad av tjänsten, maila då ditt CV och personligt brev till per@vattentornet.com

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på telefonnummer 031-775 28 00

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Per Fredrixon
Telefon 0317752800
Email Mejla Per Fredrixon
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattentornet.com
Sista ansökningsdag 23 dec (36 dagar kvar)