Vi söker projektstöd till Vattenfall i Göteborg

Vi söker projektstöd till Vattenfall i Göteborg

Har du erfarenhet av ekonomirapportering och projektuppföljning? Är du på jakt efter nya utmaningar och vill få in foten i ett stort och välkänt företag? Då ska du söka dig till oss! Just nu söker vi efter dig som vill arbeta som projektstöd hos vår kund Vattenfall i Göteborg!

OM TJÄNSTEN

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer inledningsvis vara att stötta avdelningens projektledare med ekonomisk uppföljning och dokumentation som ska leda fram till avslut av olika projekt. Fortsättningsvis kommer ditt arbete innefatta ekonomiuppföljning, fakturering, sammanställning och rapportering till projektcontroller samt även allmänna administrativa uppgifter som stöder projektledare i deras uppdrag.

Arbetsuppgifterna
  • Hålla administrativ ordning och reda genom hela projektet från uppstart fram till avslut
  • Upprätthålla administrativa rutiner och struktur gällande dokumenthantering, avtal fakturahantering samt leverantörshantering
  • Delta på uppföljningsmöten tillsammans med vår projektledare och projekt controller för att följa och analysera projekten
  • Självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturor, avtal och allmän projektadministration
  • Avlasta projektledare och beredare med administrativa arbetsuppgifter
  • Kontroll samt nyckelanvändarstöd i faktureringsfrågor.
Kompetens

Du har gymnasieexamen, gärna med företagsekonomisk inriktning. Du har erfarenhet av att självständigt arbeta med uppföljning, rapportering, fakturering, avstämningar, avtal och projektadministration. Du är en van datoranvändare och det krävs att du jobbat med Office 365, rapportverktyg och ekonomisystem. Du har kanske även erfarenhet av ärendehanteringssystem.

Meriterande

I denna tjänst viktigt att du har ett ekonomiskt perspektiv vilket innebär att du har förståelse för kostnader och intäkter. Har du tidigare arbetat inom entreprenadbranschen och har erfarenhet av service- och ramavtal och avtalstolkning så kan det vara en fördel i denna tjänst.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är noggrann, metodisk och strukturerad. Du har en god förmåga att prioritera och växla tempo efter arbetets förutsättningar och strävar alltid efter att nå uppsatta mål. Då du bär ansvar för att utföra flera uppgifter samtidigt är det viktig att du som person är självgående och kan skapa god struktur i ditt eget arbete, så att inget faller mellan stolarna. Du är målinriktad och har en förmåga att driva projekt framåt och nå avslut på ett effektivt sätt. Du är en serviceinriktad problemlösare som tar initiativ och visar en god social förmåga i ditt samarbete med andra. Du är såklart också tydlig i ditt sätt att kommunicera (både i tal och skrift) på svenska.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Uppdrag: 2022-06-01 till 2022-12-31
  • Anställningsform: Visstid
Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivarenVattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. I mer än 100 år har de elektrifierat industrier, levererat energi till människors hem och moderniserat vårt sätt att leva genom innovation och samarbete. De vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation.

Uppdraget kommer vara en del av Lernias uthyrningsverksamhet, där du blir anställd av oss och arbetar som konsult hos vår kund. Här får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person finns goda möjligheter att så småningom bli övertagen av kund!