Underhålls- och projektledare - Andrén

Underhålls- och projektledare - Andrén

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi söker nu en engagerad underhålls- och projektledare som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar nätanslutningar.

Din roll som underhålls- och projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete med Nätanslutningar 0,4 kv. Det innebär att du som projektledare har hand om nyanslutningar av fastigheter och industrier. I arbetet ingår även att leda mindre projekt som innebär ombyggnation om upprustning av elnätet. Uppdragen varierar i storlek, från några dagar till månader. De mindre uppdragen bereder du själv och gör även beställningarna av material.

Arbetet innebär att du har mycket kontakter med beställare, kunder, kommuner, myndigheter markägare och installatörer. Du bemannar de respektive uppdragen, leder medarbetare och underentreprenörer i det dagliga arbetet, säkerställer att tidplaner hålls och att leverans sker i enlighet med gällande avtal. Du har hela tiden många pågående jobb i gång som är i olika skeden i utförandet. Som projektledare har du även fullt budgetansvar

Dina kvalifikationer som underhålls- och projektledare
  • Gymnasieexamen, gärna med teknisk/elteknisk inriktning
  • KY-utbildning eller annan relevant vidareutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta som underhålls- eller projektledare är meriterande
Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang och motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Du agerar affärsmässigt, arbetar strukturerat och har ett utpräglat sinne för ordning & reda och är mån om att säkerställa framdriften och resultaten i projekten. Vi arbetar i olika system, både egna och våra kunders, varför det är önskvärt att du har god systemvana.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du trivs med att samarbeta i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du bidrar aktivt till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav för tjänsten.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Lars Andrén 0706-950174. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare AnnaKarin Jungerfelt, 0724-52 07 89.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna, Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Sök då tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster påwww.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)