Projektledare - Kungsbacka

Projektledare - Kungsbacka

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du driftig, gillar att skapa nya relationer och har hög serviceanda?

Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services?

Vi söker nu en engagerad projektledare som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar projekt och nätanslutningar

Din roll som Projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Arbetet innebär att du planerar för genomförande av projekt- och nätanslutningar. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott, ordna utrustning, materialbeställningar samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter och hantering av budget, tidplaner och uppföljning.

Dina kvalifikationer
Vi ser gärna att du har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande. Du har med fördel arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande. Körkort B är ett krav, liksom att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Likaså agerar du affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Placeringsort: Kungsbacka

Tjänsten kan komma att innebära resor, främst mellan Varberg, Göteborg och Bohuslän.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Lars Andrén 0706-950174 eller Per Nilsson 0730-779369. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink 0734-321061.

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast 18:e april 2021Löpande urval kan komma att tillämpas.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)