Projektledare Belysning - Vattenfall Services

Projektledare Belysning - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en projektledare till vår verksamhet belysning i västra Sverige med placering i Göteborgsområdet.

Som projektledare arbetar du tillsammans med egen personal och underentreprenörer som utför planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och bygger nya belysningsanläggningar. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder.

I din roll som projektledare
  • ansvarar du för projektens ekonomi, kvalitet, miljö och arbetsmiljö
  • sköter du kontakter med kunder, beställare och underentreprenörer
  • ansvarar du för upphandling av material till projekten
  • medverkar du i förhandlingar
  • planerar och samarbetar du med projektmedarbetare
  • utför du kalkyl- och offertarbete
  • medverkar du till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
Dina kvalifikationer som projektledare

Du har erfarenhet av projektledning och projektekonomi och någon form av el-teknisk bakgrund. Tidigare arbetsledande roll inom entreprenad och infrastruktur samt erfarenhet av entreprenadjuridik är meriterande.

Som person är du bra på att strukturera, leda och driva arbetet framåt. Du är utåtriktad, lyhörd och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du har sinne för affärer och ett service- och resultatinriktat arbetssätt.

Körkort B är ett krav.

Frågor

För ytterligare information om tjänsten: Avdelningschef Marinko Vucenovic 0761-050795

För information om rekryteringsprocessen: Sofie Arneson 0724-524582

Fackliga representanter

Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt senast 27 januari 2019.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 800 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices