Belysningstekniker- Göteborg

Belysningstekniker- Göteborg

Du som har el-teknisk utbildning och gillar att vara utomhus - Vattenfall Services söker dig!

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Till affärsområde Belysning inom Vattenfall Services söker vi nu Belysningstekniker till våra etableringen i Göteborg.

Vårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag och företag inom industri- och infrasektorn. Uppdragen är av varierande slag, allt från vägbelysning till ljussättning av byggnader, träd och monument. Vår företagskultur präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation.

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, och vara vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.

Din roll som Belysningstekniker
  • Utföra montage i våra drift och underhållsavtal
  • Hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller styrning och kontrollutrustning
  • Utföra servicetjänster för drift och underhåll av befintliga belysningsanläggningar
  • Nybyggnation

Kvalifikationer
  • Elteknisk utbildning på gymnasie/eftergymnasial nivå eller motsvarande erfarenheter
  • Erfarenhet av att självständigt underhålla och bygga belysningsanläggningar är nödvändigt. Körkort B krävs och innehav av C-körkort är en merit
  • Erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning
  • Utbildningar för säkerhet på väg, ESA, liftutbildning är meriterande
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Du trivs med att jobba utomhus. Vi ser gärna att du är utåtriktad och behärskar svenska i både tal och skrift då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet.

Stationeringsort: Göteborg

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Marinko Vucenovic. 076 105 07 95 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, 073 43 10 61.

Fackliga representanter för denna tjänst är Magnus Tjergefors (Ledarna), Robert Lönnqvist (SEKO), Anders Sundqvist (Unionen) och Torbjörn Blom Akademikerna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?
Vi ser fram emot din ansökan senast 15:e mars 2021! Löpande urval tillämpas

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)