Bedredare inom belysning - Göteborg

Bedredare inom belysning - Göteborg

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Affärsområde Belysning är ledande i Sverige när det gäller kunskap inom belysningsområdet. Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder. Våra kunder är Trafikverket, kommuner, byggentreprenadföretag ,Vägföreningar och inom industri- och infrasektorn. Exempel på områden där vi arbetar är vägbelysning, ljussättning av byggnader, träd och monument.

Vi söker nu en Beredare till avdelning Belysning Väst!

Din roll som Beredare belysning
Du kommer att driva belysningsprojekteringar och beredningar i samarbete med våra kunder och projektledare. I huvudsak kommer du att:
 • Utföra nätberäkningar, dimensionera, genomföra beredningar, samt att ta fram ekonomiska kalkyler som underlag för beslut och genomförande.
 • Kontakt med kunder och myndigheter
 • Ansvara för tillståndsfrågor
 • Beräkna och beställa material
 • Stötta våra projektledare i de tekniska frågor som kan uppstå omkring belysningsanläggningar
 • Sammanställa dokumentation inför nya projekt.

Dina kvalifikationer som Beredare belysning
 • Gymnasieutbildning inom el, eller motsvarade exempelvis, KY-utbildning inom samma område.
 • Arbetslivserfarenhet från el/entreprenadbranschen.
 • Erfarenhet av planering, projektering eller beredning av belysningsanläggningar
 • eller elnät.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska.
 • B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person värdesätter vi att du är initiativtagande, kvalitetsmedveten, kund- och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är strukturerad och ser det självklara med att dokumentera vad som utförts och vad som skall utföras.

Placeringsort: Göteborg

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Marinko Vucenovic, 0761-05 07 95. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink 0734-32 10 61.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 6 juni 2020!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (5 dagar kvar)