Säljare/Husdesigner

Säljare/Husdesigner

1946 startade Karl Andersson den första cirkelsågen i halländska Derome. Idag driver tredje generationen av ägarfamiljen Derome, som är Sveriges största familjeägda träindustri med 2 700 medarbetare och en omsättning på 10 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.

Placeringsort

Lerum

Arbetsuppgifter

Varbergshus expanderar och söker nu en engagerad och driven säljare/husdesigner till vårt säljteam i Göteborgsregionen. Som säljare/husdesigner blir din viktigaste uppgift att förverkliga kundens husdröm. Du ska få kunden att känna sig trygg genom hela sin affär. Din kund lägger sitt livs kanske största köp i dina händer och det är din arbetsuppgift att rita, designa och sälja det hus som passar bäst för kunden. Som säljare/husdesigner jobbar du tätt ihop med projektledare som tar vid projektet efter kontraktsskrivning. Tillsammans är ni med vid slutbesiktning och överlämning av hus till kund.

Du ansvarar för genomföra säljaktiviteter som exempelvis villavisningar, mässor eller andra event som lyfter fram Varbergshus produkter, tjänster och varumärke. Du upprättar säljmål och aktivitetsplan samt analyserar marknaden och våra kunders behov.

En viktig del i arbetet är dessutom att leta tomt och mark för framtida försäljning/byggnation.

Huskunder är ofta upptagna på dagtid med arbete och annan sysselsättning, vilket innebär att du kommer ha kundmöten och säljaktiviteter även på kvällar och helger när det är nödvändigt.

Kvalifikationer

För att lyckas som säljare/husdesigner tror vi att du är långsiktig i ditt tankesätt, har tålamod, ett stort driv och har ett stort hjärta för dina kunder.
Vi tror dessutom att du:
  • intresserar dig för husdesign och byggnation
  • har erfarenhet inom byggbranschen
  • brinner för att bygga goda kundrelationer som lever länge
  • är ansvarstagande
  • har en stark tävlingsinstinkt, är envis och målmedveten
  • har lätt för att ta kontakt med nya människor
  • är förtroendeingivande, omtänksam och månar om kunden
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att få människor att vilja göra affärer med dig.

Övrig information

Hos oss kan du vänta dig ett spännande och utvecklande arbete i ett dynamiskt och framgångsrikt företag med korta beslutsvägar. Engagerade ledare och goda utvecklingsmöjligheter bidrar till att vi har nöjda och stolta medarbetare. Under introduktionen får du går bredvid en av kollegorna i teamet och du får tid att lära dig vårt arbetssätt och vår kultur.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde enligt överenskommelse. Placering är i Lerum.

Passar du in på tjänsten ovan? Tveka då inte - ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 26 september och gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2021-09-26

Kontaktperson

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår divisionschef Lars Persson på tel. 0340-66 64 75.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome har kontroll på hela kedjan; Från skog till färdigt hus. Inom organisationen för Varbergshus är vi sedan flera år marknadsledande i Halland på villor och planen för kommande år är expansiv. Vi bygger på plats bräda för bräda, och hos oss blir du en del av ett drivet team som brinner för att skapa hållbara hem för våra huskunder. Läs mer på derome.se och varbergshus.se