Byggkonstruktörer till STOMKON, Göteborg

Byggkonstruktörer till STOMKON, Göteborg

Vi söker byggkonstruktörer till Göteborgskontoret

Tjänsten erbjuder utvecklande och spännande konstruktions- och ritarbeten. Tanken är att arbetsuppgifterna förändras över tid med ökad erfarenhet och vårt mål är att du som medarbetare ska utvecklas inom flera discipliner och växa i din roll. Då vi är ett mindre men väletablerat företag så finns stora personliga utvecklingsmöjligheter för den som vill.

Om dig
Vi
söker dig som är högskole- och civilingenjörer med inriktning byggkonstruktion, du är nyexaminerad eller har något års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD- och/eller beräkningsprogram. Då vi främst använder
AutoCad och Revit i projekterandet är kunskaper i dessa program meriterande.

Som
person värdesätter vi att du är relationsskapare, initiativtagande och effektiv. Vi hoppas att du trivs i en miljö som präglas av stark utveckling och tillväxt. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning i ditt dagliga arbete.
Vi ser dig också som en lagspelare och att du trivs med att dela med dig av din kunskap.

Ansök idag
Har du några frågor angående företaget eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Klas Nordin på telefon 070-425 69 61 eller mejl klas.nordin@stomkon.se.

Vi arbetar löpande med urval och vi ser gärna att du söker så snart som möjligt, dock senast 25 maj 2021.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 juni 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stomkon är ett konstruktionsföretag som bildades 1998 i Västerås. Sedan dess har företaget expanderat och finns idag på följande fem orter: Västerås, Göteborg, Enköping, Malmö och Stockholm (Solna). I dagsläget är vi ett 70-tal medarbetare fördelat på de olika kontoren.

Vi erbjuder våra kunder en totalprojektering av allmän- och prefabkonstruktion från grund till sista stomkomplettering med allt där emellan.

Vi har ett brett kundutbud med större och mindre byggherrar, entreprenörer och prefableverantörer vilket leder till en stor variation på våra uppdrag och arbetsuppgifter.

Göteborgskontoret etablerades 2008 och har ett 13-tal medarbetare. Vi är framför allt starka inom Prefab där vi projekterar förtillverkade betongstommar. Idag är kontoret centralt beläget på Packhusplatsen 2, alldeles intill Kronhusbodarna.