Junior konstruktör sökes till Valmet!

Junior konstruktör sökes till Valmet!

Vill du få möjligheten att påbörja din karriär som konstruktör på en arbetsplats där gemenskap och trivsel står i fokus? Tycker du om att konstruera i AutoCad och SolidWorks? Då kan den här tjänsten vara något för dig! Sök redan idag eller tipsa någon du tror skulle passa.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör på Valmet kommer du att ingå i ett team som främst konstruerar tryckkärl. Teamet består av leader engineers, projektingenjörer och konstruktörer samt en teamleader. Som konstruktör kommer du att konstruera i AutoCad och SolidWorks men också arbeta med anläggninsprojektering i PDMS, göra underritningar för rördragningar och dokumentera och administrera information. När det kommer till ritningsunderlagen kommer du dels att utföra detaljutformning men också utveckla befintligt material. I din roll kommer du att arbeta med både ritningar, modeller, produkttekniskt underlag och underlag till tekniska specifikationer.

Din profil

Vi söker dig som är i början av din karriär och vill arbeta med, samt utvecklas inom konstruktion. För att trivas i rollen tror vi att du har ett eget driv och tar för dig på ett sätt som gynnar din utveckling. Du tycker om att ta tag i saker som behöver göras och är öppen som person. Du är också van att arbeta med deadlines, trivs i en social miljö och har lätt för att prioritera.

Skallkrav:
  • Högskola eller Civil inom maskinteknik
  • Kunskaper i Auto CAD och Solid Works
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B körkort
Meriterande:
-Erfarenhet från processindustrin eller PDMS.

Villkor
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Provanställning, därefter tillsvidare
* Placering: Lindholmen, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet är världsledande leverantör av utrustning och tjänster för kemikalieåtervinning i massindustrin samt pannanläggningar för värme och kraft från biobränsle, avfall, olja och gas. De levererar processer, utrustningar och skräddarsydda specialtjänster till olika industrier. Vidare ingår Valmet i en stor koncern som finns i fler än 50 länder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.