Vaktmästare till Valmet

Vaktmästare till Valmet

Vi söker nu en vaktmästare till vår kund Valmet som ligger på Lindholmen, Göteborg. Har du tidigare erfarenheter av vaktmästeri och enklare administrativa uppgifter? Är du även nyfiken, självgående och uppfinningsrik? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten

Valmet är i behov av en vaktmästare som kan arbeta heltid och hantera enklare administrativa uppgifter. Arbetstiderna är 08.00 - 16.30, måndag till fredag.

I din roll som vaktmästare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Fastighetsskötsel (exempelvis byte av glödlampor, smörjning av lås och enklare snickeriarbeten samt lokalvård).
  • Beställningar av diverse olika varor så som kontorsmaterial och skyddsutrustning.
  • Enklare administrativa uppgifter.
Om dig

Vi söker dig som är självgående och har ett öga för detaljer. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som vaktmästare eller fastighetsskötare. Det här är ett jobb för dig som är självgående, uppfinningsrik, händig och som gillar ordning och reda.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att kunna arbeta självständigt
  • Att vara initiativtagande
  • Att gilla varierande arbetsuppgifter
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Valmet

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Deras 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat - varje dag.

Om anställningen

Tjänsten som vaktmästare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Kristoffer Löwdin via 073 - 864 75 33 eller via mail på kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:

kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Vaktmästare till Valmet AB, Fastighetsskötare, Administratör, Valmet AB, Lindholmen, Göteborg, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.