Service Engineer inom Automation till Valmet i Göteborg

Service Engineer inom Automation till Valmet i Göteborg

Söker du ett varierat arbete i teknikens framkant där du får jobba kundnära? Välkommen till Valmet Service tekniker inom Automation.

Vi erbjuder nu en tjänst där du får arbeta med Valmet DNA. Valmets utveckling inom området sker i en snabb takt vilket gör att vi alltid har nya spännande utmaningar att se fram emot.

Som Service tekniker är du expert på styrsystemet och dess applikationer. Du kommer att vara med på nyinstallationer och arbeta med installerade system med fokus på kvalitet och nöjda kunder. Samarbete med försäljningsorganisationen, den globala projektorganisationen och den lokala serviceorganisationen hör till vardagen. En stor del av arbetet görs hos våra kunder runt om i Skandinavien.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom något av områdena teknik/process/automation eller har samlat på dig motsvarande kunskapsnivå genom yrkeserfarenhet. Erfarenhet från pappersindustrin är en merit.

Vi ser att du brinner för utveckling, problemlösning och service. Du drivs av att förstå kundens behov och av att hitta den bästa lösningen i varje situation. Stämmer detta på dig så kommer du säkert att lyckas och trivas på Valmet.

Resande i Skandinavien är en del av tjänsten, därför krävs det att du har B-körkort. Att du kommunicerar väl både på Svenska och Engelska i tal och skrift är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kreativ arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och ett härligt gäng kollegor. I denna tjänsten finns det gott om tekniska utmaningar och möjligheter att verkligen göra skillnad hos kunden.

Har vi väckt ditt intresse och vill veta mer?
Kontakta Roger Holmedahl, Service Manager, 054-17 00 14.
Om du vill veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Maria Carlson, HR , tel: 031- 50 11 02

Vi ser fram emot din ansökan senast den 12 maj 2019. Vänta inte med din ansökan eftersom urvalet sker löpande.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 12,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team!www.valmet.com/careers
Mer info
Telefon 031-50 11 02
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valmet.com
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat - varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från oss. Vi har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall