Montageledare med erfarenhet av pannor till Valmet

Montageledare med erfarenhet av pannor till Valmet

Erfarenhet av pannor och intresse av att leda andra ute på montage? Då kanske du är Valmets nya montageledare!

För dig med genuin kunskap om pannor – kanske som svetsare eller montör – erbjuder vi nu ett variationsrikt och utvecklande arbete där du är med och påverkar de olika faserna i ett montageprojekt.

Som montageledare leder du ombyggnads och underhållsarbeten på soda- och kraftpannor inom massaindustrin och på värmeverk med både egen och inhyrd personal. Du ser till att arbetet följer våra och kundens riktlinjer och kvalitetskrav, alltid med kundens och affärens bästa i åtanke. Ute på montaget har du en viktig roll som Valmets ambassadör mot både kund och underleverantör.

Du som montageledare har överblicken och praktiska förståelsen över montaget och ett tätt samarbete med bl.a. planerare, kvalitetsinspektör, projektledare och underleverantörer.

Inget montage är det andra likt, förutsättningarna kan snabbt ändras och då har du en viktig roll att komma fram till en fungerande lösning. Oavsett vad som händer bevarar du överblicken över projektet och dokumenterar hur det framskrider i dag- och montagerapporter och överlämnar detta till projektledaren.

HSE och kvalitetsarbete ingår som en naturlig del av ditt dagliga arbete och är lika viktigt för dig som för oss.

Våra kunder är främst i Skandinaven, som montageledare har du många möjligheter att upptäcka nya platser med arbete på montage i snitt 5 månader om året. Under lågsäsong har du även chansen att stötta upp som planerare och vara tekniskt stöd i säljfasen av olika projekt.

Vem är du?
Först och främst har du praktisk erfarenhet av svetsning och montage och givetvis kan du läsa ritningar och sammanställda as-built på ritningen.

Förutom din praktiska och tekniska kompetens har du förmågan att leda och motivera andra för att uppnå resultat och kundens förväntningar. Vi ser att du har förmågan och modet att ställa krav på ett tydligt sätt och säkerställer att information når fram till alla, även när det hettar till. Här kommer ditt tålamod och pedagogiska sinne väl till användning. Du är även uppskattad för din lyhördhet och förmåga att dela med dig av din erfarenhet till exempelvis säljare, planerare och projektledare.

Vi erbjuder
Ett flexibelt arbete nära kund med mycket frihet och ansvar där du är en del av ett duktigt och engagerat team.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Petter Ekhem, Manager Site Management & Planning, EMEA ESSO, petter.ekhem@valmet.com. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta Maria Carlson, HR. 031-501102.

Låter det som rätt tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan via länken senast 16 februari 2020.

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 13,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers' performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork. Join the team! www.valmet.com/careers


Mer info
Telefon 031 50 11 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valmet.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 13 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat - varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från oss. Vi har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.