Montör med inriktning på pannreparationer och underhåll

Montör med inriktning på pannreparationer och underhåll

Till vår siteverksamhet i Göteborg söker vi nu en montör med inriktning sodapannor och kraftpannor.

Valmet i Göteborg arbetar med leveranser av miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor och indunstningsanläggningar till pappers- och massaindustrin.

Arbetsuppgifterna består av montage av pannsektioner och tillhörande kringutrustning.

Under lågsäsong när det är färre resor, kommer du bl.a. att arbeta med underhåll av utrustning på Site Service Center (förrådet) i Göteborg eller vara med på tillverkningsprojekt i vår verkstad.

Placeringsort är Göteborg men uppdragen finns främst på våra kunders anläggningar i Skandinavien och Europa.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning, gärna inom verkstadsindustri, eller motsvarande.

Vi söker främst dig som har vana av att demontera och montera upp nya delar på våra pannjobb, ofta i trånga och krävande utrymmen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från pannmontage eller liknande arbeten. Dessutom har du god erfarenhet av ritningsläsning.

Du har bra kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift samt vana att arbeta med PC-baserade applikationer. Dessutom har du körkort för bil, truckkort, traversutbildning och erforderliga lyftutbildningar. Svetskunskaper är ett plus i kanten då vi vill att våra montörer skall vara flerhänta.

Eftersom arbetet innebär många resor krävs att du har resvana och har möjlighet att resa under både kortare och längre perioder som ibland kan vara med kort varsel.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och vill att du har ett självständigt och drivande arbetssätt men också är en positiv lagspelare med social kompetens och har lätt för att samarbeta. Vi ser även att du har förmågan att kommunicera väl i tal och skrift. Att du är intresserad av förbättringar och vill bidra till teamets och företagets utveckling är viktigt för rollen.

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med internationell prägel och ett positivt arbetsklimat, där du får ta dig an stimulerande och utmanande arbetsuppgifter.

MER INFORMATION

För mer information om tjänsten kontakta Stellan Bernting, Manager, Site Service Center, tel. 031-501466, stellan.bernting@valmet.com

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta Sofia Pålsson, Human Resources, tel. 031-501212,sofia.palsson@valmet.com

Vi undanber oss från att bli kontaktade av annonssäljare.

Välkommen med din webansökan senast 30 april.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.valmet.com
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat - varje dag. Valmet har omkring 1500 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från oss. Vi har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall