Laboratorietekniker

Laboratorietekniker

I din roll som laboratorietekniker utför du dagliga supporttjänster i laborativ miljö. Dessa tjänster fungerar som ett direkt och indirekt stöd till forskare inom olika funktioner och avdelningar på AstraZeneca. Du kommer att arbeta i ett team om 15 laboratorietekniker och tillsammans delar ni intresset av att serva era kunder på lab.

Rollen är mångfacetterad och primärt baserad på lab och ska utföras på ett säkert, regelmässigt och arbetsmiljömässigt korrekt sätt. I din roll som laboratorietekniker kommer du att bli upplärd i specifika tekniker och moment som krävs för respektive område, men du kommer också att ansvara för generella arbetsuppgifter på lab.

Arbetsuppgifter:
  • Lösa problem och upprätthålla en öppen kommunikation med forskare på AstraZeneca
  • Säkerställa leverans av disk och förbrukningsvaror
  • Underhålla, rengöra och fylla på olika typer av maskiner och instrument
  • Vara delaktig och genomföra effektivitets- och processförbättringar
  • Delta och vara drivande i att ställa upp nya lab samt plocka ner lab som ska stängas
Tjänsten är initialt ett vikariat på ca 12 månader, med goda möjligheter till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en relevant teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund på lägst gymnasienivå. Har du tidigare erfarenhet av laboratoriearbete är det ett stort plus. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Vi ser gärna att du har god datorvana inom Microsoft Office. Då en stor del av arbetet innefattar kontakt med kunder är erfarenhet av kundrelationer mycket meriterande.

Då vi arbetar tätt tillsammans, kommer dina personliga egenskaper att värdesättas högt. Du är bra på att kommunicera och du värderar noggrannhet och service högt. Du är en utpräglad team-människa och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt. Som person kan du enkelt prioritera mellan dina arbetsuppgifter och du är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Du tar en aktiv roll i teamet och delar gärna med dig och bidrar till en positiv stämning.

För information:

I den här rekryteringen samarbetar VWR med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karolina Zingmark 0761-30 75 44 karolina.zingmark@dfind.se
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:
2018-10-03

Rekryterande företag:
VWR International AB

Ort:
Göteborg

Omfattning:
Heltid, Vikariat

Organisations-/företagsbeskrivning:

VWR International är den ledande leverantören av laboratorieutrustning till laboratorier. Produktsortiment omfattar kemikalier, glas- och plastutensilier, apparater, instrument och laboratorieinredningar. VWR säljer och marknadsför laboratorieprodukter från världsledande leverantörer runt om i världen. Kunderna finns främst inom bioteknik, läkemedels- och livsmedelsindustrin, kemi- och elektronikindustrin, sjukhus, universitet och skolor. VWR i Sverige omsätter ca 610 MSEK och har 170 anställda. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm/Spånga, där merparten av försäljningsorganisationen finns. Regionkontor finns i Göteborg, Lund och Umeå. I Karlskoga ligger distributionscentret som sköter leveranserna till kunder i Norden. I över 160 år har företagets kunder stått inför utmaningen att upptäcka fakta som kan förbättra liv. VWR´s vision är att främja det genom att eliminera komplexa processer och identifiera tjänstlösningar som hjälper laboratorier och produktionsanläggningar att arbeta bättre, snabbare och smartare. VWR:s specialanpassade tjänst VWR
CATALYST åstadkommer det genom att tillhandahålla innovativa, flexibla och anpassningsbara tjänster som effektiviserar och förbättrar kundföretags produktivitet och vetenskapliga innovation hela vägen från laboratoriet till produktutveckling.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdag 3 okt (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VWR
CATALYST söker nu en serviceinriktad laboratorietekniker till sin verksamhet på AstraZeneca. Är du en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att jobba i en laborativ miljö? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!