Account Manager- Pharma industri

Account Manager- Pharma industri

Vi erbjuder

VWR är ett internationellt marknadsledande företag med möjligheter till professionell och personlig utveckling både i
Sverige och utomlands. Vi ser våra medarbetare som vår största framgångsfaktor.
Hos oss arbetar du i en positiv miljö som uppmuntrar dig till att utveckla dina kompetenser och ditt arbete under trygga förutsättningar.

Vi söker nu säljare som skall jobba med våra befintliga och potentiella kunder på laboratorier inom det privata näringslivet som främsta målgrupp. Förutom kontinuerlig utveckling i ditt arbete erbjuder vi en fast lön, pensions- och försäkringsvillkor enligt vårt kollektivavtal, bonusprogram samt ett friskvårdsbidrag. Arbetet utgår från vårt kontor i Göteborg.

Din profil

Du har lämplig högskoleutbildning inom
naturvetenskap/biologi/kemi eller teknik, samt motsvarande arbetserfarenhet från laboratorieområdet. Du har tidigare arbetat och trivts i en säljande roll. Om du har erfarenhet av försäljning mot vår kundgrupp är även detta en merit.

Vi söker dig som är högst kommunikativ,
flexibel och drivs av att ge god service och göra affärer. Oavsett bakgrund motiveras du av att skapa resultat och erbjuda våra kunder de bästa lösningarna. Du ser professionalitet och affärsmässighet som viktiga värden i ditt arbete. För att trivas i rollen ser vi att du uppskattar att arbeta mot tydliga mål och inte räds en förhandling.

Vårt säljteam består idag av en trivsam och blandad grupp där vi stöttar varandra och utvecklas tillsammans. Då vi är en internationell koncern är det en förutsättning att du uttrycker dig väl i tal och skrift på engelska såväl som på svenska. Vi ser att du är en van användare av MS Officepaketet. Körkort är ett krav.

Din roll

Som säljare hos VWR blir din uppgift att genomföra säljaktiviteter hos både befintliga och potentiella kunder, där ditt främsta syfte är att vara kontakten mellan kund och VWR, förstå kundens behov och att skapa och vidareutveckla långsiktigt lönsamma affärsrelationer. Vårt professionella innesäljteam, kollegor och din närmaste chef ger dig support i arbetet att driva hela säljprocessen i linje med uppsatta mål. I rollen ingår resor till kunder och även vissa övernattningar.

Din uppgift är allt från att vårda och
utveckla befintliga relationer till att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du bygger nätverk ute på fältet och har en hög marknadsnärvaro i våra kunders vardag.

Är det dig vi söker?

Skicka din ansökan snarast med CV och
personligt brev via vår hemsida, då urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan! Vid frågor, kontakta gärna försäljningschef Ghazal Fogeby, 0708 21 39
00 eller ghazal.fogeby@vwr.com.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vwr.com
Sista ansökningsdag 21 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VWR International, är en global distributör av laboratorieutrustning och vi förser ledande företag inom kemi, bioteknik, läkemedel, undervisning och statliga organisationer med produkter från världsledande tillverkare runt om i världen.

Dessutom erbjuder VWR kundservice, integrerade e-handelslösningar, kundlagerhantering

och teknisk service.
Vår kärnkompetens och styrka är distribution . Vi fokuserar på att etablera partnerskap med kunder och tillsammans identifiera den bästa lösningen för varje kund.

Vår ambition är att hålla hög kvalitet, hög tillgänglighet och ett brett sortiment.