Hallvärd extra och sommarjobb

Hallvärd extra och sommarjobb

Är god service en del av ditt DNA? Tycker du om ordning och reda? Har du ett öga för detaljer utan att släppa blicken för helheten? Då kan du vara just den vi söker!

Om företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2500 medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

Om tjänsten

Arbetet innebär allt ifrån att ge våra kunder ett positivt välkomnande till anläggningen, lämna produktinformation och hantera provkörningar till att hjälpa säljarna med leveranslogistik, fotografering av nyinkomna bilar och att vara administrativt behjälplig på olika sätt. Tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för att hålla bilhallen uppdaterad och i bästa möjliga skick samt att våra kunder lämnar anläggningen med en känsla av service i toppnivå. Tjänsten innebär extraarbete på helger och vid behov men också heltid under sommarperioden då vi behöver täcka upp för semesterledigheter. Detta är en jättebra möjlighet för dig som ser dig som bilförsäljare på sikt att komma in och lära dig om företaget och hantverket. Inom Din Bil finns mängder av fina exempel på utvecklingsresor bland personalen och det är också något vi brinner för, att låta medarbetare lära, utvecklas och gå vidare internt inom Din Bil.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker tjänsten har;

  • Tidigare erfarenhet från ett serviceyrke och känner dig bekväm med kundkontakt.
  • Talar god svenska och engelska.
  • Hanterar dator med enkelhet och har lätt att sätta dig in i nya system.
  • B-Körkort (för manuell växellåda).

Personliga egenskaper

Du har en hög servicekänsla och god förmåga att skapa trivsel omkring dig. Du är positiv, utåtriktad och trivs i rollen som ansikte utåt. Du har lätt för att ta kontakt med nya människor och du är duktig på att kommunicera. Du trivs i en stundtals hektisk arbetsmiljö där du behöver prioritera om utan att tappa den röda tråden och kvalitén i arbetsuppgifterna. Du behöver inte vara expert på bilar eller teknik men vi tror att ditt intresse är stort och att du är villig att ständigt lära nytt, på så sätt kommer du att lyckas utmärkt i rollen.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Göteborg eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 26 maj. Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teamledare försäljning Joakim Börjesson på mail: joakim.borjesson@dinbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vwgoteborg.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2022 (8 dagar kvar)