Kundservicemedarbetare till Volvofinans Bank i Göteborg

Kundservicemedarbetare till Volvofinans Bank i Göteborg

Gillar du att hjälpa människor och lösa problem? Vill du jobba i en säljande kundserviceroll på Sveriges största bank specialiserad på bilar? Vi söker en ny medarbetare till Volvo Finans som vill bli en del av en innovativ arbetsplats med härlig stämning och goda interna utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Som handläggare på kundserviceavdelningen arbetar du med kundvård, merförsäljning samt stöttning mot deras kunder och partners. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig och ge bästa möjliga service via samtal och mailkontakt med kunder, partners och återförsäljare genom att:
  • Guida kunder i frågor gällande exempelvis fakturering, registrering och uppläggning av lån samt bortglömda pinkoder.
  • Sälja in Volvofinans tilläggstjänster för att leverera ännu bättre upplevelse och service.
  • Agera teknisk guide i digitala gränssnitt som app och hemsida samt säkerställa en kvalitativ och snabb lösning på kundens problem.
Som handläggare på kundserviceavdelningen ingår du i ett team bestående av 35 engagerade och kunniga kollegor. Hos Volvo Finans blir du en del av en en modern arbetsplats med stort engagemang, driv och öppenhet. De strävar efter att hålla en hög trivsel på arbetsplatsen där gott samarbete och teamkänsla är viktiga delar. Därför söker vi dig som är en serviceminded teamplayer och som önskar komma till ett bolag som tar sina medarbetarrelationer på största allvar.

I denna process kommer att bli anställd som konsult hos Studentwork i sex månader, därefter finns goda möjligheter att bli anställd direkt hos vår kund. Är du en person som brinner för service och hela tiden vill utvecklas är chanserna stora att du är den vi söker. Rollen är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Du kommer att arbeta vid Volvo Finans kontor med placering i centrala Göteborg.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har genomfört en utbildning inom ekonomi eller liknande på lägst gymnasienivå. Vi tror att du som sker har arbetat i en liknande roll tidigare och trivs i en roll med stort fokus på service och professonellt personligt bemötande. Du är kommunikativ som person och har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift. I denna process kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet . För att trivas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för försäljning och kundrelationer. Vi tror att du är en driven och engagerad person med en positiv attityd driven som tar stort ansvar i ditt arbete. Du har enkelt att samarbeta i team och trivs bra i en problemlösande roll med telefonen som främsta arbetsverktyg.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volvofinans Bank är bilbanken, Sveriges största bank specialiserad på bilar. De skapar och utvecklar produkter för en smartare bilekonomi genom att erbjuda deras kunder innovativa finansieringslösningar och betaltjänster som ger den bästa kundupplevelsen och en enklare vardag. Under årens lopp har de förverkligat bildrömmar med deras billån, gett förmåner med Volvokortet och låtit sparpengar växa på sparkonton och gjort billivet enklare för en miljon svenskar. Volvo Finans befinner sig mitt i ett digitalt äventyr där utvecklingstakten är väldigt hög och mobilitet via appen CarPay är A och O. De är en modern arbetsplats med stort engagemang, driv och öppenhet där de tillsammans utvecklar sig själva och deras gemensamma affär.