Verkstadstekniker till Göteborg!

Verkstadstekniker till Göteborg!

Om företaget

VMP Group har en kund som söker förstärkning till sitt lag! Vi på VMP har hand om rekryteringen till tjänsterna och du kommer börja direkt hos kund. De är placerade i Tuve och är i dagsläget ett lag om sju personer. Vår kund har hand om reparationer och service av truckar där din roll som lagspelare är av yttersta vikt.

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta uppgifter kommer att vara att tillsammans med laget serva, reparera och underhålla truckar och det gäller truckar av olika sort. Tillsammans med de andra verkstadsteknikerna kommer du att säkerställa driften hos kundens truckflottor.

Det är mycket meriterande för tjänsten
  • Tidigare erfarenhet inom el, diesel, hydraulik och mekanik
  • Arbetat med fordon i en teknisk miljö; hydraulik, elektronik, mekanik
  • Gärna mer än 5 års erfarenhet
  • Gått fordonsgymnasium
  • Allmänt intresse och erfarenhet av att meka med diverse fordon
Krav för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Datorvana då arbetsuppgifterna innefattar en del datasystem
Arbetstid är dagtid på heltid.

Din profil

Du som söker har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande, Du har gärna haft en liknande roll tidigare,

Arbetet startar omgående för rätt kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 19 dec (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn