Serviceman/Tornkranförare till Göteborg

Serviceman/Tornkranförare till Göteborg

Om företaget

Vi söker nu en serviceman/tornkranförare till Göteborg! VMP Group Göteborg söker dig som vill ha ett fysiskt, omväxlande arbete med mycket problemlösning och samarbete. Vår samarbetspartner arbetar med boduthyrning och bodetablering till byggarbetsplatser runt om i Göteborg, men även runt om i länet. Som medarbetare hos oss är det viktigt att du har en god inställning till arbete och representerar VMP och vår samarbetspartner på ett bra sätt.

Uppdraget inleds med sedvanlig prövotid och för rätt person ser kunden gärna att du blir långvarig för att sedan kunna övergå till vår samarbetspartner.

Dina arbetsuppgifter

Under en arbetsdag kan arbetsuppgifterna variera med allt ifrån att lossa/lasta, hålla ordning på gårdsplan och koordinera flödet på arbetsplatsen. Vi letar efter en driven, serviceinriktad person med god koordinationsförmåga.

Din profil

Önskvärt är att du som söker tjänsten har yrkesförarbevis och erfarenhet av att köra tornkran. Meriterande är vana från logistikäven samt erfarenhet av att köra hjullastare, krav är att du innehar ett truckkort. Du är en punktlig och ansvarstagande person som gillar ordning och reda. Vidare har du god kommunikativ förmåga och är självgående i ditt arbete.

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group Sverige kedjan och dess koncernbolag är auktoriserade inom bemanning- och omställning samt medlemmar i Byggföretagen (B) och Installatörsföretagen (IN). Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. I koncernen ingår de egna dotterbolagen VMP Bemanning AB och VMP Karriär & Utveckling AB samt franchisedrivna aktiebolag. Vi levererar tjänster i hela Sverige och är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Byggföretagen (B) kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som övriga inom byggbranschen. Som anställd på något av VMP Groups lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt på olika byggentreprenörer. VMP samarbetar idag med såväl större nationella koncerner, som lokala mindre firmor.

Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag. Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, LinkedIn, vmpgroupgoteborg och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!