Mark- & Anläggningsarbetare till Göteborg!

Mark- & Anläggningsarbetare till Göteborg!

Om företaget

VMP Group söker nu efter mark- och anläggningsarbetare. Det gäller löpande uppdrag i Göteborgregionen hos våra samarbetspartners. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid och för rätt person kan tjänsten övergå till en långvarig anställning,

VMP har ett brett kontaktnät med både större och mindre företag, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år beroende på uppdrag.

VMP Group är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag och medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu mark- och anläggningsarbetare gärna med erfarenheter inom VA och rörläggning. Har du jobbat med annat inom anläggning som stensättning, schaktning och makadamisering så tar vi också gärna emot din ansökan! Vi kan ha fler uppdrag som passar olika erfarenheter. Specificera på din ansökan vad du har för sorts erfarenhet och skicka in din ansökan redan idag!

Din profil

Du har minst ett års erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, är flexibel och motiverad. Yrkesbevis inom området är mycket meriterande. Du kan samarbeta med arbetsgruppen, är ansvarstagande och kan ta egna initiativ. Naturligtvis representerar du VMP och vår samarbetspartner på ett fördömligt vis.

Krav:
- Tidigare erfarenhet inom anläggning

Meriterande:
  • Yrkesbevis inom anläggning
  • B-körkort
  • C-körkort
Uppge samtliga kurser och certifikat i din ansökan som du innehar som är relevanta för uppdraget. Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Byggföretagen samt Installatörsföretagen.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn