Elektriker till Göteborg för arbete med solceller!

Elektriker till Göteborg för arbete med solceller!

Om företaget

VMP Group i Göteborg genomför just nu en hyrrekrytering för en av våra kunder. Vår kund drivs av att bidra till, och bygga det hållbara samhället genom solcellsanläggningar. Företaget bygger anläggningar på större fastigheter i hela landet och du kommer att tillhöra Göteborgsfilialen. Om du vill arbeta i ett företag som befinner sig i tillväxt och med värderingar om en hållbar framtid är detta rätt arbetsplats för dig.

Både VMP Group och vår kund är medlemmar i Installatörsföretagen och du kommer därför att anställas på Installationsavtalet. Under en prövoperiod kommer du att arbeta som inhyrd för att sedan gå över till företaget med förutsättning att ni trivs med varandra.

Dina arbetsuppgifter

Som elinstallatör hos vår kund kommer du framför allt att arbeta med nyinstallation och montage av solceller. I arbetet ingår även till viss del underhåll, felsökning och åtgärder av befintliga solcellsanläggningar.

Din profil

Vi söker dig som har jobbat minst 2-3 år inom el- och montagearbete och skaffat dig en grundläggande kännedom inom yrket. Det viktigaste för tjänsten är att du utöver grundkunskap har ett starkt intresse och driv av att utvecklas inom yrket. Arbete på tak kan förekomma, så du bör inte vara höjdrädd. Det är bra om du tidigare genomgått fallskyddsutbildning och arbetat där detta krävts.

För att passa till tjänsten tror vi att du har genomgått någon form av elteknisk utbildning med godkänt resultat, du har också genomgått och fått godkänt i kursen Kontroll före idrifttagning. Vidare tror vi även att du är driven och nyfiken på vad ditt nya arbetslag kan åstadkomma tillsammans.
Företaget har projekt över hela landet och resor kan därför förekomma. Uppskattningsvis blir det någon natt per månad. I ditt dagliga arbete kommer du att utgå med bil från Göteborgsfilialen, och därför krävs B-körkort för tjänsten. Då du träffar mycket olika personer är det viktigt med en social kompetens och vi ser att du kan kommunicera utan hinder på både svenska och engelska.

Vår kund är ett växande företag i en spännande bransch. Vill du bli en del av detta och ingå i en härlig arbetsgrupp så sök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och tillträde sker enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Linnéa Netzell
Telefon 0723048774
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juli 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP Bemanning AB arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom Elteknikbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Elektriska Installatörsorganisationen kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i Elbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika elföretag. VMP samarbetar idag med såväl större installationsföretag som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn