Armerare & Betongarbetare till Göteborgsområdet

Armerare & Betongarbetare till Göteborgsområdet

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker dig som har erfarenhet som armerare/betongarbetare. Det vi på VMP kan erbjuda dig är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigt sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre bolag där vi kan erbjuda dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år, beroende på vilken samarbetspartner du arbetar hos.

VMP Group i Göteborg söker nu dig som har erfarenhet, yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen, är flexibel och motiverad. Vi har flera samarbetspartners runt om i Göteborg som behöver förstärkning. Vi har även uppdrag med traktamente för dig som bor i andra regioner!

VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med armering/betong och tillhörande uppgifter.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av armering/betongarbete. Du kan arbeta självständigt, tar ansvar och driver ditt arbete med framåt. Har du yrkesbevis inom betong är det starkt meriterande, men god erfarenhet kan väga upp för detta. Du är en god representant för företaget och VMP ute på plats.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Du blir anställd i bolaget Gowab personal AB, som tillhör VMP Group koncernen.

Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn