Anläggare till Göteborg!

Anläggare till Göteborg!

Om företaget

Hösten kommer och Göteborg expanderar! VMP Group söker nu efter mark- och anläggningsarbetare till vår kund. Det gäller bland annat ett långt uppdrag centralt i Göteborg. Anställningen inleds med sedvanlig prövotid och för rätt person kan tjänsten övergå till en långvarig anställning, Det vi på VMP kan erbjuda dig är en möjlighet att testa på olika arbetsplatser på ett smidigare sätt. Vi har ett brett kontaktnät med både större och mindre firmor, där vi kan ge dig en arbetsplats baserat på din kunskap och erfarenhet! Våra uppdrag sträcker sig allt från veckor, månader till år, beroende på vilken kund man jobbar hos.

För ett av våra uppdrag är det mycket meriterande om du har erfarenhet av VA-arbeten.

VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag och medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu mark- och anläggningsarbetare som har en bred kunskap, bland annat om finplanering, VA, rörläggning, stensättning, schaktning makadamisering. Specificera på din ansökan vad du har för sorts erfarenhet. Du kommer stundvis att behöva arbeta med laser och efter ritningar. En av våra kund söker dig med tidigare erfarenhet av VA-arbeten.

Din profil

Du har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom mark- och anläggningsbranschen, är flexibel, motiverad och har stolthet i ditt yrke. Du kan samarbeta med arbetsgruppen, är ansvarstagande och tar egna initiativ samt kommer med idéer. Det är viktigt att du representerar VMP och vår kund på ett fördömligt vis.

Krav:
- Yrkesbevis och/eller motsvarande erfarenhet

Meriterande:
  • B-körkort
  • C-körkort
  • Erfarenhet av VA-arbete
Uppge samtliga kurser och certifikat du har som är relevanta för uppdraget. Hör gärna av dig om du har några frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 24 okt (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn