Servicesnickare till Göteborg!

Servicesnickare till Göteborg!

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker nu efter servicesnickare. En av våra kunder växer och vill anställa servicesnickare som kan tänka sig jobba med bland annat försäkringsskador. VMP kommer att sköta rekryteringsprocessen och den inledande anställningen. Därefter vill kunden ta över personen.

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen. Du är flexibel, motiverad och har stolthet i ditt yrke.

Vi på VMP Group Göteborg är med i Sveriges Byggindustrier (BI). Vi tillämpar byggavtalet och dess lönsesättning på våra anställda.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet hos vår kund gäller förekommande renoveringar och reparationer då arbetet bl.a. innebär försäkringsskador. Exempel på uppgifter kan vara att återställa ett nerbrunnet rum eller hem, åtgärda efter vattenläckage eller om skadegörelse förekommit. Även mindre renoveringar förekommer, mestadels inomhus som att byta parkettgolv, byta dörrar, lister och andra mindre arbeten. Du kommer att arbeta i privatpersoners hem. Det krävs en god planering för att kunna bli effektiv i de arbetsordrar du blir tilldelad under en dag, samt en viss dokumentation och administration.

Din profil

Vi ser efter erfarna snickare som är drivna och serviceinriktade samt har förmågan att planera och hålla i olika projekt. Bemöta kunder och kollegor på ett bra sätt, kunna arbeta både självständigt och i lag. Gillar du att arbeta fritt under eget ansvar och vill jobba på ett företag där de tar tillvara på dem som vill utvecklas så är du rätt person.

I arbetet behöver du kunna tala och skriva på svenska. Har du dessutom datorvana är det ett plus. Vi ställer krav på yrkesbevis och B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet som servicesnickare eller med försäkringsskador och är van att lägga upp och planera din arbetsdag.

Krav för tjänsten är:
- B-körkort

Vad som erbjuds hos kunden:
  • Komma in i ett ungt och dynamiskt team
  • Egen servicebil
  • Jobbtelefon
  • Goda chanser att utvecklas
Vi kommer att ha intervjuer löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 31 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn