Rekrytering av servicesnickare, Göteborg!

Rekrytering av servicesnickare, Göteborg!

Om företaget

VMP Group i Göteborg söker servicesnickare till en av våra storkunder. VMP har hand om rekryteringen av tjänsten och du kommer börja direkt hos kund. De arbetar med renoveringar, ombyggnationer och servicearbeten i större fastigheter som skolor och lägenhetskomplex.

Vi söker dig som har yrkesbevis eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen. Du är flexibel, motiverad och har stolthet i ditt yrke.

Vi på VMP Group Göteborg är medlemmar i Sveriges Byggindustrier (BI).

Dina arbetsuppgifter

Arbetet hos vår kund gäller allt från större renoveringar, om- och tillbyggnationer till att justera fönster och dörrar hos hyresgäster. Större arbeten gäller bland annat offentliga byggnader eller lokaler hos större företagskunder,

Din profil

Vi ser efter erfarna snickare som är drivna och serviceinriktade. Du kan bemöta både kunder och kollegor på ett bra sätt, kunna arbeta bra självständigt och i lag.

Vi ställer krav på yrkesbevis och B-körkort. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet som servicesnickare eller är något du har intresse för.

Krav för tjänsten är:
- B-körkort

Uppge dina certifikat i din ansökan.

Vi kommer att ha intervjuer löpande så varmt välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VMP-Group
Sista ansökningsdag 19 dec (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.
VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggsektorn, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Genom vårt medlemskap i Sveriges Byggindustrier kommer du anställas på samma sätt och med samma villkor som i övriga företag i byggbranschen. Som anställd på något av VMP:s lokalkontor får du möjligheten att jobba med olika projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se
Följ VMP Group, Sverige på Facebook, Instagram och LinkedIn