Regionchef till ett av Europas snabbast växande bilföretag!

Regionchef till ett av Europas snabbast växande bilföretag!

Är du övertygad om att ditt ledarskap kan driva resultat och motivera människor? Triggas du av utmaningar? Då kan den här rollen vara något för dig! Vi söker just nu en Regionchef till vår Region Syd som vill vara med och utveckla ett nytt, snabbt växande och kreativt företag inom bilbranschen.

Varför ViKöperDinBil.se?
Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar världen över och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden!

Arbetsuppgifter
Som regionchef hos oss ansvarar du för våra test & inköpsstationer i region Syd. Du arbetar med effektivisering, tillväxt och utveckling av vår inköpsaffär. Detta dels genom att vidareutbilda och coacha våra inköpare och kundmottagare i det dagliga arbetet, men också genom arbeta löpande med förbättringsprojekt. Du säkerställer att alla inköpsstationer i din region har ett bra arbetsklimat och att våra arbetssätt och koncept efterlevs. Du deltar också i planering inför nyetablering, rekrytering samt introduktion och upplärning av nyanställda.

Placeringsort
Vi ser gärna att du utgår från Göteborg eller närliggande orter.

Profil
Vi tror att du som söker har en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande samt ett bilintresse alternativt erfarenhet av entreprenörskap. Vidare ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet från att jobba med ledarskap. Du är övertygad om att ditt ledarskap kan påverka resultatet i din region och är inte rädd för att "kavla upp ärmarna" och leda med exempel.

Som person är du driven, handlingskraftig och har lätt för att se sammanhang och konsekvenser. Du är bra på att prioritera, organisera och delegera samtidigt som du har lätt för att samarbeta och hitta nya strategier för att utveckla både dig själv och personalen du ansvarar för. Vi tror att du är resultatorienterad, social och prestigelös i ditt sätt att vara.

Körkort B, kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Excel är krav för tjänsten.

Då rollen innebär mycket självständigt arbete sätter detta krav på din förmåga att driva ditt arbete framåt. Arbetet innebär resor och du behöver vara flexibel och rörlig.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på ViKöperDinBil så därav erbjuder vi dig bland annat friskvårdsbidrag och andra personalaktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Beatrice Lönnqvist
Head of HR Scandinavia
0708604691
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (28 dagar kvar)