Möjlighet! Personlig Assistent till 28-årig kille i Göteborg 50-75%

Möjlighet! Personlig Assistent till 28-årig kille i Göteborg 50-75%

Vi söker en ansvarsfull, trevlig och glad person som gillar att arbeta som personlig assistent och trivs med att hjälpa andra i sin vardag. Du måste vara tålmodig och kunna arbeta strukturerat, samt att du ser långsiktigt på tjänsten.
Meriterande om du har körkort, men inget krav.

Om tjänsten:
Jag är en 28-årig kille som söker en personlig assistent. Jag bor i Göteborg och mina intressen är musik, datorer och TV-spel. På dagarna går jag på daglig verksamhet där du som assistent är med mig. Jag har en fast struktur i min vardag och jag behöver hjälp med att planera och organisera den.
Du måste vara lugn, respektfull och kunna arbeta strukturerat. Ha förmågan att tänka och utföra uppdrag/aktiviteter på ett självständigt sätt samtidigt som du utgår från mina behov. Dessa måste alltid vara i fokus.
Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i svenska tal och skrift, samt att du som söker är icke-rökare.
Jag söker främst dig som har en långsiktig tanke till anställningen då jag fäster mig vid personer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är i nuläget 50-75%, men det kan i framtiden bli högre procent. Hos mig är det främst 24 timmars pass, då arbetstiden är förlagd till dagtid samt dygn med väntetid på natten (jour).

Utbildning, regelbundna personalmöten och handledning ingår i tjänsten samt att du förväntas delta aktivt i dessa.
Inskolningsperioden/introduktionen sker under så lång period som brukare och assistent behöver med målet att vara väl insatt i brukarens rutiner och dennes vardag innan introduktionen är slut. Tjänsten är tillsvidare efter introduktionen är avslutad.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent, samt om du har vana av autism och/eller ADHD, epilepsi och tvångsinslag.

Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till: johan@vhassistans.se. Urval sker löpande.

Märk din ansökan "Kille i Göteborg".
Mer info
Kontaktperson Johan Andréasson
Telefon 072-225 59 29
Email Mejla Johan Andréasson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vhassistans.se
Sista ansökningsdag 16 feb (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige.
Vi har över 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder.
VH assistans har idag 1000 personliga assistenter över hela Sverige. Vi vet vilka krav som ställs för att leverera personlig assistans med hög kvalitet, därför erbjuder vi våra assistenter såväl grundutbildning som fortbildning, handledning och friskvård. Våra assistenter erbjuds att delta på aktiviteter och event både i Sverige och utomlands. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet.
Vi är det enda assistansbolaget som är ISO-certifierad inom samtliga tre standarder för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.