Värmeteknik i väst AB är ett litet företag som grundades 2013 och är inriktat på service, reparation och installation av värmesystem främst hos privatpersoner.

Vi värdesätter väl utförda arbeten och god kundkontakt samt god kommunikation till kunden som minskar missförstånd och konflikter.

Din nya utmaning

Du kommer att arbeta mycket ensam med egen servicebil, vilket kräver att du är självgående, ansvarstagande med god social kompetens. Du kommer även att vara delaktig i företagets utveckling och bör därför vara nyfiken och villig att lära dig och utvecklas.
Installationer utförs med tanke både på estetiskt utseende och framtida service vänlighet, då vi planerar att behålla kunden och att få hjälpa denne även i framtiden med service och reparationer.
Du kommer att utgå med hemmet som startpunkt.
Vårt upptagningsområde är främst Tjörn & Orust, ända till stor GBG och Lerum.

Din Profil

  • Den vi söker ska ha några års erfarenhet som kyltekniker samt kompletterande VVS och el kunskap för utförande av installation, service och reparation av värmesystem hos kund.
  • Serviceminded, driven och självgående.
  • Du har lätt för att ta kontakt med människor samt skapa och underhålla goda kundrelationer.
  • Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet.
  • Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.
  • Vara tekniskt intresserad samt villig att lära dig mer.
  • Inneha B-körkort

Vad vi erbjuder

Vi har idag en familjär stämning inom företaget, vi bryr oss om varandra och värdesätter en trevlig arbetsmiljö. Vi utför gärna sociala aktiviteter för att kunna varva arbete med nöje och på så sätt lära känna varandra bättre.

Ansökan skickas till: kontakt@varmeteknikvast.se
Rekrytering kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.
Vid eventuella frågor angående tjänsten och/eller Rekryteringsprocessen, maila till kontakt@varmeteknikvast.se
Mer info

Om arbetsgivaren

Värmeteknik i väst AB är ett litet företag som grundades 2013 och är inriktat på service, reparation och installation av värmesystem främst hos privatpersoner.