Installatörer VVS & Kyltekniker

Installatörer VVS & Kyltekniker

Vi söker VVS-montörer för installation av värmepumpar, Bergvärme o Luftvatten värmepumpar. Vi söker även servicetekniker med kylbehörighet.

Värmekällan Väst AB är ett familjeföretag med 30 år i Branschen. Vi installerar och säljer energieffektiva lösningar för kommersiellt och privat bruk

Värmekällan Väst AB bildades 1990 och är en av Sveriges största återförsäljare av IVT värmepumpar. Vi har kontor i Göteborg/Sävedalen & Halmstad.
Tjänsterna vi söker är för placering i Göteborgsområdet.

Gillar du raka rör och familjär stämning. Är du en ansvarstagande och serviceinriktad och lösningsorienterad? Då tycker vi att du ska höra av dig. Jobbet innebär mycket eget ansvar och olika uppgifter under dagen.

Du som söker bör ha erforderliga behörigheter och gärna påvisa din yrkesskicklighet via tidigare referenser. Fortbildning inom arbetsområdet ingår som en naturlig del i arbetet.

B-Körkort krävs för att du för att kunna köra företagets servicebilar.

Tjänsten är heltid, tillsvidare. Lön enligt överenskommelse.

Stämmer detta med dig så är vi ivriga på att få in din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer och tillsättning är tänkt att ske snarast.

För mer information är du välkommen att kontakta PO Kallies 0708520520 po.kallies@varme-kallan.se eller Michael kallies 0706-520678 michael.kallies@varme-kallan.se
Mer info
Kontaktperson Peo Kallies
Telefon 0708520520
Email Mejla Peo Kallies
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ivtcenter.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (30 dagar kvar)