Relationsbyggande säljare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen

Relationsbyggande säljare med erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen

Om dig
För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Att ge snabb och god service är centralt i vårt säljarbete. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Vi förväntar oss att du är en sådan person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Du ska vilja prestera bättre idag än vad du gjorde igår.

Då vi just nu arbetar för att etablera oss i Göteborgsområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter vilket kräver att du är en förtroendeingivande individ som har lätt för att bygga relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare på ett eller annat sätt, det är dock inget krav men något som säkerligen kan komma att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kundkontakt. Tidigare säljarbete är inget krav men meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen av denna tjänst.

Arbetsuppgifter
Ditt arbete som säljare på Vägjobb i Sverige kommer bestå av prospektering av potentiella kunder.
Genom att se vad dessa kunder har på gång i sin verksamhet och hur de arbetar kan vi möta kundens behov. Du kommer utföra kundbesök, säljmöten och säljsamtal som leder till offerter där du även ska kunna göra beräkningar och kalkyler för projekten.

Det ingår också i dina arbetsuppgifter att bygga upp ett nätverk av kunder för Vägjobbs räkning i Göteborgsområdet, därför är det viktigt att du trivs med att nätverka och skapa förtroende för att stärka vår relation med kunden.

Den här tjänsten utgår från Örebro men då en stor del av tjänsten går ut på att utöka Vägjobb i
Sveriges marknadsandelar i Göteborg med omnejd förväntas det att du spenderar 2-3 dagar i veckan i Göteborg, där du på plats ska genomföra kundmöten för att visa upp Vägjobbs tjänster och lösningar.
Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08-17 med möjlighet till flex från 07.00. Startdatum för den här tjänsten beräknas vara i början av augusti. Anställningen är en provanställning 6 månader som sedan övergår till en tillsvidare tjänst.

Krav:

Gymnasiekompetens
B-körkort
Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
God social förmåga

Meriterande:
Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj
Utbrett nätverk i Göteborgsområdet

Övrigt
Ansökan sker via vår hemsida
http://www.vagjobb.se/lediga-tjanster/ "Säljare mot Göteborg"
Intervju kommer att ske på Vägjobb i Sveriges huvudkontor i Örebro.
Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av stefan.johansson@vagjobb.se
Individuell lönesättning

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!

Anställningsform: Provanställning 6 månader följt av en tillsvidareanställning
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://vägjobb.se
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information. http://www.vagjobb.se