Teknisk support

Teknisk support

Till vår enhet Teknisk support söker vi nu fler kollegor till vårt kontor i Göteborg.

Enhetens primära uppgift är att utarbeta tekniska underlag och offerter för våra golvvärme, tappvatten och kulvertsystem. Utöver detta så ansvarar vi för att supporta våra kunder med teknisk information och rådgivning.

Om dig
Uponors största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som trivs i en varierad vardag där kundfokus och hög servicegrad är en förutsättning för ett lyckat arbete. Du har ett stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag består i att supporta våra privatkunder samt att utarbeta tekniska underlag och offerter som främst handlar om våra produkter- och tjänster såsom golvvärme, tappvatten och kulvertsystem. Utöver projekteringsuppdrag hanterar privatkundssupporten även Uponors supportservice via telefon och mail.

Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter din erfarenhet från VVS-branschen. Du har erfarenhet inom VVS och har arbetat ett antal år som installatör ute på fältet. Då en stor del av vår arbetstid spenderas på projekteringar där datorn är vårt primära verktyg är det därför en förutsättning att du har en god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av CAD-projektering så är detta meriterande men inte ett måste.

Vi erbjuder ett roligt utmanande arbete där din insats är mycket värdefull för Uponors fortsatta försäljningsframgångar. Tjänsten är på heltid.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chefen för teknisk support, Björn Molander, 070- 688 18 17

Sänd din ansökan med CV till: annika.ramnell@uponor.com senast den: 2019-01-31.
Mer info
Telefon 070-688 18 17
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uponor.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uponor är ett internationellt och innovativt företag som erbjuder dig som anställd både utmanande och givande arbetsuppgifter. Vi arbetar aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare.

Uponor är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Vi servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation.

Uponor har 4000 anställda i 30 länder. Under 2017 hade Uponor en nettoförsäljning på 12 miljarder kronor. Uponor har sitt huvudkontor i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors. För mer information se, www.uponor.se