Elektronikkonstruktör, Göteborg

Elektronikkonstruktör, GöteborgElektronikkonstruktör

Nu söker vi dig som brinner för teknik och vill arbeta med analog-, digital- och avancerad kraftelektronik.

Som elektronikkonstruktör blir du en del av ett snabbväxande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem för elmotorer. Våra fantastiska medarbetare och vår unika affärsmodell gör att vi växer. Våra produkter ligger i teknikens framkant och våra kunder finns inom många områden såsom förnybar energi, avancerade klimatsystem, medicinteknik, robotar och annat kul. Vi kan därför erbjuda dig som elektronikkonstruktör, oavsett vilket tekniskt område du är intresserad av, möjligheten att få jobba med intressanta och utvecklande uppgifter i spännande projekt. Våra kärnkompetenser är inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning.

Med två tredjedelar av personalen inom R & D, så har vi på Unjo ett av de största ingenjörsteamen helt fokuserat på att ta fram kundanpassade motorstyrningslösningar av världsklass.

Vi erbjuder dig som medarbetare en kreativ och omväxlande arbetsmiljö! Vi är ett härligt team med medarbetare som har roligt tillsammans som älskar teknik och utmaningen att utveckla motorstyrsystem för elmotorer. Vidare har du en möjlighet att få påverka ett företag i tillväxt samt bli en betydande del av vår framgång, antar du utmaningen?

Dina arbetsuppgifter
 • Utveckling av elektronik till inbyggda system för motorstyrsystem
 • Beräkning och simulering av komponenter och funktioner
 • Schemaritning, komponentval, systemering av elektroniken i produkten
 • Verifiering och dokumentering av det vi utvecklar
 • Arbeta i Agil projektform med våra kunder
 • Ansvara för produktstrukturen med tillhörande produktdata
 • Sprida glädje såväl som kunskap till dina kollegor

Din profil och bakgrund

 • Master eller Bachelor of Science examen i elektronik (inbyggda system eller kraftelektronik)
 • Erfarenhet från konstruktion av analog och/eller digital hårdvara
 • Erfarenhet av mätteknik, labbarbete och förmågan att göra självständiga analyser är uppskattade kunskaper
 • Har jobbat med schema, layout, och simuleringsprogram
 • Det är önskvärt att du har förståelse för interaktionen mellan mjukvara, hårdvara och mekanik samt insikt om hur olika motorer styrs och drivs
 • Du är strukturerad, vetgirig och gillar att ha ordning och reda omkring dig och i dina projekt
 • Du gillar att ha roligt på jobbet samt uppskattar ett öppet företagsklimat med högt i tak
Kontakt och ansökan

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Tony Rydebrink, R&D Manager, 0734-60 86 26 och för frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Mattias Lyckberg, Intenso Teknikrekrytering AB, 0733 336080.

Vi ber dig söka omgående då urvalet sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Unjo är ett snabbväxande företag som sedan 1996 utvecklar, konstruerar, tillverkar och levererar kundanpassade motorstyrsystem och motorstyrsystem. Vi har en unik position och är idag ett världsledande företag inom området kundanpassade motorstyrsystem med två tredjedelar av personalen inom FoU. Väldigt få företag kan matcha vår kompetens eller vår kapacitet att skapa den optimala lösningen till varje kund. Vi baserar våra lösningar på våra kärnkompetenser inom hård- och mjukvarukonstruktion, reglerteknik, projektledning, regulatoriska krav, applikationsexpertis och kundanpassning. Vår strävan är att skapa den optimala lösningen i varje kundanpassad motorstyrningsapplikation, genom att möta våra kunders högt ställda krav på kostnadseffektivitet och teknisk prestanda.

Vi har levererat motorstyrningsprojekt till olika industrier i mer än 20år som spänner från medicinteknik till automatisering och försvar/flygindustri, från konsumentprodukter och bilindustri till fastighetsautomation och elektriska handverktyg.

Unjo ska vara den naturliga partnern för kundanpassade motorstyrningsapplikationer till krävande kunder med höga tekniska behov. Vi förstår våra kunders behov baserat på vårt helhetsperspektiv och unika kunskap inom motorstyrsystem. Läs mer om oss på www.unjo.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.