Continuous Improvement Manager till Univar Solutions

Continuous Improvement Manager till Univar Solutions

Nu söker vi dig som brinner för att initiera, driva och följa upp projekt kopplat till ständiga förbättringar! Som vår nya Continuous Improvement Manager ges du möjlighet att ansvara för- och driva vårt nordiska investeringsprogram (CAPEX).

Din roll
I rollen som Continuous Improvement Manager kommer ditt huvudsakliga fokus vara att driva ständiga förbättringar och att ansvara för vårt nordiska CAPEX-program. I nära samarbete med Terminalchefer och övriga intressenter på våra fyra nordiska terminaler initierar, överser och följer du upp projekt kopplat till förbättringar/effektiviseringar.

Några av dina centrala ansvar/arbetsuppgifter:
 • Ansvara för att driva vårt nordiska CAPEX-program.
 • Assistera terminalchefer i frågor relaterat till underhåll och underhållsbudget.
 • Initiera mindre projekt och leda större projekt relaterat till underhåll, reparation, renovering eller utbyggnation för våra nordiska siter/terminaler.
 • Initiera och driva processförbättringar kopplat till våra terminaler.
 • Överse design, installation och driftsättning av nya investeringar.
 • Identifiera möjligheter till förbättring och effektivisering.
 • Analysera Operationella driftskostnader (OPEX) och möjligheter till att optimera OPEX i regionen.
 • Vara rådgivare vid exempelvis upphandlingar, budgetarbete, säkerhetsgranskningar, revisioner etc.
I rollen har du många interna och externa kontaktytor både inom Norden och EMEA. Du arbetar i nära samarbete med - och rapporterar till vår Regional Operations Manager Nordics. Rollen innebär ett tätt samarbete med våra Terminalchefer på våra fyra nordiska terminaler (Malmö, Göteborg, Fredrikstad och Köpenhamn) detta innebär att du tillbringar en del av din tid ute på siterna, uppskattningsvis är du på resande fot i snitt 6-8 dagar per månad. Vi ser med fördel på om du bor i Göteborg med omnejd och på så sätt kan utgå från vårt Göteborgskontor. Det kan finnas möjlighet att utgå från något av våra andra nordiska kontor.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet från processindustrin eller närliggande branscher, och då gärna inom operations/supply chain. Du har stor kunskap och intresse för kvalitet, miljö och säkerhet samt tekniskt kunnande förvärvat genom eftergymnasiala studier och/eller arbetslivserfarenhet.

Du är driven och motiveras av att ta dig och dina projekt i mål. Som person är du analytisk och du förstår vikten av att arbeta strukturerat och noggrant. Du är en duktig kommunikatör och koordinator och du har lätt för att etablera goda relationer, såväl internt som externt. Rollen ställer krav på prestigelöshet och tvärfunktionellt samarbete.

Kvalifikationer:
 • Eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av projektarbetssätt exv. 5S, Lean, Six Sigma
 • Kunskap och erfarenhet av HMS/K-arbete inom kemisk processindustri
 • Praktisk erfarenhet och vana av projektstyrning, projektledning samt aktivt disciplinansvar i projektrelaterad analys- och processutveckling
 • Erfarenhet av att driva effektiviseringar och förändringsarbete
 • Kunskap och förståelse inom logistik och transport
 • Obehindrad i tal och skrift i något av de nordiska språken samt engelska
 • Kunskap inom kemi är meriterande.
Om Univar Solution
Univar Solutions har cirka 10 000 anställda över hela världen. I Norden är vi en ledande specialist inom distribution av kemikalier, tillsatser, ingredienser och smörjmedel. En position uppnådd av en stark företagskultur med fokus på kvalitet, miljö, säkerhet och att vara ledande när det gäller att hitta innovativa lösningar för våra kunder. Ingen annan leverantör i Norden erbjuder ett bredare produktsortiment än Univar Solution Nordic. Hos oss får du möjligheten att arbeta inom en internationell organisation med tätt samarbete som bidrar till en god team-känsla.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss

Ansök
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 2021-11-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich; 0732-330 850 lukas.drelich@roirekrytering.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)