Affärsutvecklare/Säljare till Uniteam AB - Uniteam AB

Uniteam AB · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Efter sammanslagningen av Malthus AS och Uniteam AS har bolaget som ambition att bli det ledande, mest innovativa och mest lönsamma bolaget inom modul- och containermarknaden i Norden. I Sverige söker bolaget nu en Affärsutvecklare som kan den svenska marknaden inom modul/bod-segmentet.

Har du erfarenhet av försäljning inom modul/bod-marknaden i Sverige med dokumenterat goda resultat, ambition och driv för att proaktivt bygga upp en marknad, samt vana med att självständigt bearbeta nya kunder och driva säljprocesser och projekt från start till mål? I sådant fall är detta en spännande och utvecklande tjänst, där du får möjlighet att bidra, påverka och att vara en nyckelperson för Malthus/Uniteams expansion och uppbyggnad inom modul och bod-segmentet i Sverige. För rätt person är detta en unik möjlighet att skapa sina egna förutsättningar och karriär inom ett stabilt och ambitiöst internationellt bolag, som ligger i branschens framkant!

För att vara framgångsrik i tjänsten krävs att du har en stark egen motor, har en brinnande vilja att lyckas och att du har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att få mycket ansvar, det förväntas att du har översikt över branschen i Sverige och kan bidra på ett betydelsefullt sätt i organisationen. Dina framtida kunder kommer båda från privat och offentlig sektor, och du har erfarenhet med att bearbeta båda från tidigare tjänster. Det är en förutsättning att du kan offentlig upphandling, är en van förhandlare på hög nivå samt att du förstår regler inom bygg.

Vi söker dig som:
  • Har dokumenterat goda försäljningsresultat från modul/bod-branschen över tid
  • Har översikt på modul/bod-marknaden i Sverige
  • Är strukturerat i ditt arbetssätt
  • Har en stark vilja, ambition och driv för att nå uppsatta mål och att bygga upp en verksamhet
Vi erbjuder dig:
  • En nyckelroll i bolagets uppbyggnad och utveckling i Sverige
  • En möjlighet att bygga upp en marknad
  • Stora möjligheter för personlig utveckling
  • Alla förutsättningar för att lyckas
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, som är orädd att ta initiativ och som vill vara med och bygga upp och etablera Malthus/Uniteam på den svenska marknaden.

Rollen kräver även att du behärskar svenska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet, är van med att jobba med CRM-system och innehar B-körkort.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Eirik Dybendal. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Eirik på 0765-259033 eller maila på eirik.dybendal@salesonly.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Malthus Uniteam AS: Malthus Uniteam AS är ett resultat av fusionen mellan Malthus Europa AS och Uniteam Holding AS med alla dotterbolag. Gruppen vill ha en omsättning på över 1 mrd. SEK, och verksamhet i sex länder med totalt 150 anställda. Malthus var norges största aktör inom uthyrning och försäljning av moduler och temporära bygg, och Uniteam var Norges största aktör inom försäljning och uthyrning av containrar, samt en del modulverksamhet. Samlat är bolaget Norges klart största aktör inom branschen, vidare har gruppen störra modul camp verksamheter i Canada og UK.

Sökord: affärsutvecklare, säljare, försäljning, KAM, "key account manager", försäljningschef, sales, b2b, "sales only", "business development"
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget