Beräkningsingenjör Industri

Beräkningsingenjör Industri

Senior Beräkningsingenjör Industri

Som erfaren konsult inom struktur- och dynamikberäkning är Du en person som drivs av att tillföra expertis och göra skillnad hos kunderna.

Vi letar efter Dig med viljan att fortsätta utvecklas och som vill ta nästa kliv. Låter det spännande att få delta i stimulerande projekt och däri ha en framstående roll så är kanske Uniso rätt för just dig.

På Uniso strävar vi alltid efter att matcha våra konsulters kvalifikationer med våra kunders behov och önskemål. Hos oss innebär detta att våra konsulter alltid är med och påverkar sina uppdrag och att kunden alltid kan förvänta sig en driven och engagerad konsult som brinner för utveckling och för uppdraget.

Du kommer att få jobba tillsammans med riktigt grymma och kompetenta kollegor där alla ges stora möjligheter att utvecklas och påverka sin arbetssituation. Hos oss tar vi ansvar för våra leveranser, för våra kunder och vår personal samtidigt som vi vet att vi är extra bra på det vi tycker är roligt "Livet är för kort för att ha tråkigt på jobbet".

Kvalifikationer

Vi söker Dig med viljan att utvecklas vidare och som har intresset att göra skillnad hos våra kunder.

Du har minst 6 års erfarenhet som konsult inom området flyg eller motsvarande. För att lyckas i rollen behöver Du även mycket gedigen erfarenhet från verktygen ANSA, Abaqus och/eller Nastran.

Du behöver vara ansvarstagande och kommunikativ i Din roll samtidigt som Du alltid jobbar hårt för att nå målen och för att leverera bästa möjliga lösning till våra kunder.

Placering: Göteborg med omnejd

Ansökan

Söker tjänsten gör du så snart som möjligt via ansök knappen i annonsen

Kontakt

För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Martin Hohensee på 0766-33 34 70
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.uniso.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (41 dagar kvar)