Teamleader till Sveriges snabbast växande ungdomsföretag

Teamleader till Sveriges snabbast växande ungdomsföretag

Hos oss behöver du inte ha många års studier eller flera års arbetserfarenhet på CV:t. Det här jobbet går inte att läsa sig till, detta är "learning by doing" i sin renaste form.

Är du redo att ta nästa steg i karriären och bli en ledare så är vi redo att ge dig chansen. Vårt enda krav (nästan) är att du liksom oss brinner för försäljning.

Det här är inget vanligt jobb. Det är ingen vanlig sälj- eller ledarskapsutbildning.

Det är en livsstil i företagande, försäljning och ledarskap där du inte bara utvecklas som person, utan där du även får möjligheten att lägga upp ditt eget schema, påverka din lön och ditt arbetssätt.

Jobbet utförs på kvällar och helger - onsdag till söndag. Du ingår i ett team tillsammans med en till teamleader där ni samarbetar i vardagen och det gemensamma arbetet kring planering, arbetsintervjuer etc.

Bli en viktig pelare hos Unisale. Du får leda Sveriges bästa ungdomsteam inom door-to-door-försäljning bestående av 40-60 passionerade och målmedvetna gymnasieelever. Dessutom har vi över 100 hungriga kandidater som väntar på sin tur att börja arbeta med dig.

Du blir en del av ett av Sveriges mest snabbväxande företag med enorma utvecklingsmöjligheter. Vår ambition är att alltid utvecklas och brinna för det vi gör. Vi välkomnar förändring och du kommer därför ha stora möjligheter att påverka mycket i företaget.

Kalla tjänsten vad du vill - säljledare, teamleader, mentor eller motiverare. Vi söker alltså inte en chef - vi söker en ledare.

Vad gör man?
Unisale's försäljning går att beskriva som en mobil pop up-store at your house. Med hjälp av gamefication vill vi skapa Sveriges bästa arbetsplats för ungdomar.

Jobbet går ut på att motivera dina säljare, lära ut försäljning, ha anställningsintervjuer, boka in säljare och allmänt planera veckor. Kort och gott arbetar du med åtta taggade säljare varje dag. Med hjälp av våra minibussar bearbetar ni olika områden i Göteborg med omnejd och tävlar om vem som kan sälja mest produkter. Ditt uppdrag blir att maximera deras försäljning.

Vad säljer vi?
Vi säljer världens bästa strumpor och underkläder, i världens bästa material - bambu. Vi har vårt eget varumärke som liksom Unisale utvecklas i raketfart. Varje år säljer vi över en miljon strumpor och du har säkert stött på oss i vardagen utan att reflektera över det. Fler och fler får upp ögonen för våra produkter vilket gör dom mer och mer lättsålda för varje dag. Vi har slagit ihop beställning, leverans och betalning vilket innebär att våra kunder får sina produkter omgående.

Vad krävs?
En stor del handlar om att lära ut positivitet och arbetsmoral - därför krävs det att du förstår vikten av dessa ledord. Jobbet går ut på att utmana och inspirera.

Vi ser gärna att du, liksom vi, även besitter egenskaper som stöttande, stresstålig, passionerad, positiv, ambitiös, driven, självgående, tålmodig, motiverande, social, ansvarsfull, kreativ, optimistisk, glad, fantasifull, flexibel, anpassningsbar och lösningsorienterad.

Vad får du?
Har du drömt om att någon gång driva eget företag? Detta är det perfekta första steget utan att du behöver ta några risker. Du kommer få vara så självgående du vill och få så mycket insikt i alla avdelningar du önskar såsom inköp, administration, marknadsföring och ekonomi. Vi har ett helt färdigt och välbeprövat koncept och ett tillhörande hungrigt team. Vi kommer ge dig alla moderna verktyg och arbetsredskap du behöver för att underlätta ditt jobb.

Vad tjänar du?
Vi jobbar både med garanti- och provisionslön. Din mållön vid heltidstjänst kommer ligga mellan 50 000-70 000kr/månaden, dock är det är långt ifrån lönerekordet...

Men främst av allt kommer du få uppleva den oslagbara känslan som uppstår när du ser personer utvecklas tack vare ditt stöd och engagemang.
Mer info
Kontaktperson Marwin Gordon
Telefon 0705578696
Email Mejla Marwin Gordon
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juli 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Unisale är en arbetsplats för drivna gymnasieelever. Med hjälp av gamefication coachar vi ungdomar inom försäljning i en sann "learning by doing"-anda.

Unisale är en perfekt start i arbetslivet där man får lära sig allt ifrån försäljningstekniker, kundrelationer, service och psykologi. Vi jobbar dagligen med mental inställning och målsättning som verktyg för personlig utveckling. Målet är att skapa kunskap och arbetsmoral som ger goda förutsättningar i karriären.

Försäljningen sker via door to door-sales. I vårt fall kan detta beskrivas som en mobil pop up-butik där vi bedriver uppsökande försäljning hemma hos våra kunder i svenska tätbebyggda områden. Unisale säljer vardagliga premiumprodukter för dam och herr i alla åldrar där man som kund erhåller produkterna direkt vid försäljningstillfället.

Unisale grundades med målsättningen att bli Sveriges roligaste arbetsplats för ungdomar. Vi vill vara ett alternativ för dem som inte nöjer sig med "vanligt" eller "lagom". Vi främjar det entreprenöriella tänket och vill påvisa att det finns fler alternativ än att direkt plugga vidare efter gymnasiet.

Vår vision är att det ska vara lätt för ungdomar att skaffa jobb. Vi bryr oss inte om vad du gjort tidigare utan bara om vad du vill göra. Hos oss är ålder bara en siffra och du blir i stället betraktad för ditt driv och engagemang.

Vi vill sudda ut alla negativa fördomar för vad en "säljare" är, och i stället skapa framtidens bästa säljare varje företag drömmer om.