Mattläggare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Uniflex söker för kunds räkning en mattläggare till en kund som producerar modulbyggnationer.
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är främst mattläggning av plastmattor.

Arbetstider: Dagtid
Start: Omgående

Personliga egenskaper

Du är självgående, stresstålig och gillar ett högt tempo. Det är viktigt att du är arbetsglad och har ett stort driv i att utföra dina arbetsuppgifter inom utsatta tidsramar med en noggrannhet.
Du är socialt kompetent och kan arbeta lika bra självständigt som i grupp.
Meriterande om du har Heta arbeten.
Du ska ha erfarenhet av mattläggning av något slag, viss upplärning kan ske på plats så du måste vara lättlärd.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Rebecka Holmström

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.