Entreprenadchef

Entreprenadchef


Är du en naturlig ledare med gedigen erfarenhet från El- och entreprenadbranschen? Vill du bli en nyckelspelare och från grunden bygga ett team, skapa goda affärer samt framgångar? Då kan detta vara rätt nästa steg för dig!

Umia Sweden AB grundades i Umeå 2010 och är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Idag har Umia en stark närvaro i hela landet genom dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, och Ystad.

Hos Umia är vi-känslan en avgörande framgångsfaktor. Vår unika idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet och arbetar därför tekniköverskridande. Vi kallar det Umiamodellen och den är omtyckt av både kunder och våra medarbetare.

I takt med att Umia med full kraft etablerar sig i Göteborg söker OnePartnerGroup för Umias räkning nu en Entreprenadchef med el-bakgrund.
I denna tjänst får du nyttja dina naturliga egenskaper tillsammans med dina erfarenheter från branschen till att driva en fortsatt växande entreprenadverksamhet framåt och uppåt. 
Du kommer bli en nyckelspelare för Umia Göteborg och sitter även med i bolagets ledningsgrupp samt rapporterar till bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Entreprenadchef är du ytterst ansvarig för de projekt som kommer in i entreprenadverksamheten. Du har ansvar för all produktion som går under entreprenad. I ledningsgruppen samarbetar ni tätt ihop för att bygga teamet och att för att projekten med framgång fullföljs.
 Från start kommer du ha stor möjlighet att bygga ditt team med projektledare och montörer med flera roller. I din roll kommer du att ha daglig dialog med projektledare, kunder, underentreprenörer samt med bolagets ledning för att kunna både styra, leda och följa upp projekten. Du har formellt personalansvar för kommande medarbetare i bolagets entreprenadverksamhet.

Arbetsuppgifterna består framför allt av att vara en proaktiv ledare och ta ett helhetsgrepp för entreprenadprocessen och då framför allt den producerande delen. Det gör du genom att säkerställa genomförande och kvalitet i de löpande projektmötena, den projektekonomiska uppföljningen samt projektoptimeringarna.
Du är ett dagligt stöd till bolagets kommande projektledare med både operativa och strategiska problemlösningar.

Projektekonomin styrs i bolaget genom s k succesiv vinstavräkning och i tjänsten ingår att löpande kontrollera projektens fakturering och vinstavräkningsgrad för att säkerställa en hållbar resursplanering över tid. 

Vem är du?
Du är en karismatisk ledare som trivs i att leda andra utifrån ett självledarskap. Att delegera och coacha medarbetare till goda resultat har redan tidigare varit en del av din vardag. Du är en mycket god kommunikatör som är tydlig i dina beslut och önskemål ut i organisationen. Vidare arbetar du på ett strukturerat sätt och har en god förmåga att planera, organisera och följa upp det dagliga arbetet.

Du är inte rädd för att ta tuffa beslut om det krävs men kan samtidigt vara inlyssnande utifrån bolagets och verksamhetens bästa. Du trivs med att bygga långsiktiga relationer och är van att kunna påverka andra genom förtroende och tydlighet. 
För att trivas i denna roll bör du ha erfarenhet från el- och entreprenadbranschen sedan tidigare och har jobbat som exempelvis projektledare, entreprenadchef eller liknande.  

Formella krav
Erfarenhet från el/ bygg/entreprenadbranschen
Arbete i ledande ställning sedan tidigare
Erfarenhet av verksamhets-/budgetansvar
Kunskap i succesiv vinstavräkning

Rekryteringsprocessen
I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Göteborg. Vid frågor ber vi dig kontakta Tania Benitez på tania.benitez@onepartnergroup.se. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. 

Välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://umia.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se